Forumet - Varför uppmärksammades semlodagen mer än kvinnodagen igår?

Varför uppmärksammades semlodagen mer än kvinnodagen igår?

836 0 97

Spana också in:

stereo total:

utveckla.


för att det finns en jävla dag för vårat kön [crazy] det finns ingen mansdag. man bidrar till en särbehandling. en dålig sådan, för dagen har kommit till för att tjejer diskrimineras mer (antar jag, eller iaf därför man firar), och när man gräver sig ner i den diskrimineringen och tycker synd om sig själv så kommer aldrig könsrollerna bli mer likvärdiga.. när man ser sig själv som offer. så tänker jag iaf, kom gärna med andra tankar.
Lounge fact:

fira


på kvinnodagen uppärksammas kvinnor som gjort något för att förbättra jämställdheten, inte att man firar alla kvinnor och hatar män typ. på kvinnodagen demonstrerar många länder i världen mot rasism, sexism alltså våld och förtryck.. förstår inte varför kvinnorna skulle hamna i underläge riktigt hm... [rolleyes]
hannnah:

på kvinnodagen uppärksammas kvinnor som gjort något för att förbättra jämställdheten, inte att man firar alla kvinnor och hatar män typ.


nä, tänker jag inte heller, men stör mig på faktumet att vi ska ha en dag där man särskilt ska hylla kvinnor som gjort något för jämställdheten. det är inte naturligt.
Lounge fact:

för att det finns en jävla dag för vårat kön [crazy] det finns ingen mansdag. man bidrar till en särbehandling. en dålig sådan, för dagen har kommit till för att tjejer diskrimineras mer (antar jag, eller iaf därför man firar), och när man gräver sig


Jag håller inte alls med. Tycker inte att det bidrar till någon dålig särbehandling. Vi lever tyvärr inte i en jämställd värld, därför tycker jag att en sån här dag är bra.
m3lis:

Jag visste knappt att det var kvinnodagen igår. Och i tidningar stod det massa om semlor men ingenting om kvinnodagen.


driver du? svds näringslivsdel innehöll ju i princip bara skit om kvinnodagen, övriga delar var också rätt besudlade av dylikt.

men, för att ge ett seriöst svar, så beror det på att du förmodligen inte hade några vettiga tidningar liggandes i köket.
stereo total:

Jag håller inte alls med. Tycker inte att det bidrar till någon dålig särbehandling. Vi lever tyvärr inte i en jämställd värld, därför tycker jag att en sån här dag är bra.


genom att ha kvar sådana här dagar tycker jag det fortsätter i samma ojämställda veva