Forumet - Varför våldtäkt?

Varför våldtäkt?

4152 1 17
Tråden har 17 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Maktbeteende och avsaknad av empati för sitt offer. Det har mycket med en kass kvinnosyn att  göra också tror jag. En man som respekterar kvinnor och deras rätt till deras egna kroppar och sexualitet våldtar antagligen inte.
Att påstå att det är sexuell frustration har med våldtäkter att göra köper jag inte alls. Sexuell frustration får en inte att begå ett grovt våldsbrott på en annan människa.

Vissa personer har brist på medkänsla och självbehärskning helt enkelt.

Att män skulle bli "intalade av samhället" till att våldta kvinnor låter helt sjukt. Alla våldtäktsoffer är inte kvinnor, och det är stor skillnad på män som saknar empati, självbehärskning och humanitet etc och män som inte gör det.

Spana också in:

I huvudsak för att män av samhället får det inpräntat att kvinnor är skyldiga till att ha sex med dem. I andra hand på grund av maktbehov.

För att vissa ha dålig impulskontroll och är sexuellt frustrerade samt vill straffa andra sexuellt.

mest fascinerande  e dock gruppvåldtäkter, när man står i kö o vänstar på sin tur på att knulla

skäms man inte >:(

Jag tänker till exempel på att det, i vissa kulturer, säkerligen är fullt naturligt för män att våldta sina kvinnor för vissa anser att "män är mer aggressiva och kåta än kvinnor". Hur förhåller man sig till sådant?
Felet ligger i våldtäktsmännens sätt att tänka och det är det som man måste jobba på att få folk att förstå.

Och jag vet att även kvinnor kan våldta men jag kan tänka mig att ett scenario där en kvinna våldtar en man, skiljer sig Väldigt mycket från när en man våldtar en kvinna. Det krävs mycket mer för en kvinna att våldta en man, tror jag.

Psykiskt störda personer gör sånt tål inte ordet våldtäckt.

Vad jag är mest förvånad över när det gäller våldtäkter och våldtäktsmän är... hur fan kan dom få kuken att stå. Det måste ju vara en både fysiskt och psykisk press att utsätta en annan människa för våld. Att i det läget få kuken att stå är jag jävligt förvånad över. Men det kan ju bero på att jag måste bli sexuellt upphetsad dvs kåt för att få kuken och stå och för mig finns det inget sexuellt upphetsande i en våldtäkt.  Förvånad

Sexuell avvikelse. 

Våldtäkter är verkligen sjukt beteende. Ingen vinner någonting på det.

Antar att det beror på att kvinnor klär sig som horor.

Kommer inte våga läsa kommentarerna Ledsen