Forumet - varför vill hon inte?

varför vill hon inte?

945 0 17

Spana också in:

MollyLovesU:

Hon kanske vill att du ska göra det fastän hon backar. Var lite dominant och kör på. Så funkar vi kvinnor lite ibland! [party]


För fan, uppmuntra inte sådant. [sad] Inser du vad du själv gör?

Gör inget hon inte vill. "Kör på" är något du bara kan göra om ni har den typen av förhållande och samtycke. Vilket ni uppenbarligen inte har.
genus:

"Kör på" är något du bara kan göra om ni har den typen av förhållande och samtycke


Hålla menar inte f-ing våldtäkt [tard]

Men han kanske är lite feg, vilket många finner avtändande. Att han är lite mer på kanske gör henne mer tänd, om man inte är ett miffo så fattar man ju att om hon säger nej, jag vill verkligen inte en gång så slutar man. Inte mer med det.
MollyLovesU:

Men han kanske är lite feg, vilket många finner avtändande. Att han är lite mer på kanske gör henne mer tänd, om man inte är ett miffo så fattar man ju att om hon säger nej, jag vill verkligen inte en gång så slutar man.


Fast du tror inte att det kan ge henne ganska stora obehagskänslor att han fortsätter? Jag menar, han säger ju själv att hon redan sagt nej och du uppmuntrar ju faktiskt att han skall fortsätta trots att hon tydligt sagt nej. Då ger man sig faktiskt på någon på ett sätt som inte är okej.
genus:

att hon redan sagt nej och du uppmuntrar ju faktiskt att han skall fortsätta trots att hon tydligt sagt nej


Vet inte om du är kille eller tjej. Men jag är iaf tjej och vet hur vi kan leka och vill att killen ska tänka själv. Frågan är om hon blygt sagt nej och småskrattat och blivit generad eller om hon verkligen inte ville. Det är en jävligt stor skillnad. Om hon verkligen sa bestämt nej får han ju så fall säga till henne att sluta snacka om sånt om hon inte vill göra något av det och ge honom falska förhoppningar. Man nämner inte massa såna grejer om vad som är sexigt och så som tjej utan att man vill det. Så är min och många av mina kompisars personliga erfarenheter. [y]
MollyLovesU:

Men jag är iaf tjej och vet hur vi kan leka och vill att killen ska tänka själv.


Jag är tjej och vet hur vi kan vilja tänka själva och inte vilja att killen ska bestämma över vad jag ska bestämma över.

Det känns så onödigt att anta att bara för att många tjejer spelar på sin påtvingade passivitet och blyghet ska andra tjejer som redan sagt nej inte behöva tas på allvar. Förstår du vad jag menar?
genus:

Förstår du vad jag menar?


Jag förstår vad du menar, men tycker att vi tillsammans har gett honom den hjälp han behöver. Han får helt enkelt analysera situationen och kanske till och med göra det otänkbara på denna sidan antagligen.

Prata med henne!!! Kanske på sms? Då vågar hon kanske svara på mer och avslöja mer. Tycker dock om man är i en relation så bör man kunna prata med varandra om sånt här. Ju längre man är tillsammans ju mer kan man dela med sig, tex om sin sexuella preferens.

Lycka till grabben! [bigcheers]