Forumet - Varför vill ingen ha mig?

Varför vill ingen ha mig?

4332 0 71
Det här har säkert tusen personer gjort innan mig men jag var tvungen att göra en för mig själv också.

Jag är 16 år och har aldrig haft en pojkvän, eller ens kysst någon. Känner mig helt jävla missanpassad och är så himla stressad över att jag blir äldre. Jag vet inte vad problemet är, jag är en helt vanlig person, alla verkar tycka att jag är snäll trevlig och rolig.

Utseendet är det väl inte heller något fel på (fast jag kan såklart hitta en massa själv, men vem kan inte det). Folk brukar tycka att jag ser bra ut och jag blir fångad av modellscouter väldigt ofta.

Det enda jag kan komma på är typ mina bröst. Jag är ganska smal, men inte jättesmal, och detta gör ju att även brösten är ganska små. Kan det vara detta som gör att ingen vill ha mig? I så fall vill jag fan inte ha nån kille. [sad]

Eller måste jag helt enkelt flirta mer? Och i så fall, HUR FAN GÖR MAN DET??

Det skulle vara jättesnällt om ni svarade :(
Aliicia93:

Jag är 16 år och har aldrig haft en pojkvän, eller ens kysst någon. Känner mig helt jävla missanpassad och är så himla stressad över att jag blir äldre


Jag var nästan 19 innan jag blev tillsammans med mitt ex o kysste ngn etc :p

ha inte bråttom med det (förhållande). hellre vänta och uppleva det senare än att rusa igenom allt och bara gör allt för saken skull.

Spana också in:

det är inte så att du är tjock, korkad eller beter dig som ett sär? det är väl främst de egenskaperna som försvårar skapande av kärleksrelationer. rent liggande försvåras i någon grad, men är bara ett stort hinder om alla tre stämmer.

troligare, om inget av ovanstående är rådande, är att du inte framstår som tillgänglig.
du quotar inte ordentligt, så jag tänker inte anstränga mig för saken.

nåväl, fundera på hur personer som du upplever är framgångsrika på området kärlek, och har hög omsättning på mål för utövande av den agerar. fundera på hur deras sätt skiljer sig från ditt. dra egna slutsatser.