Forumet - Varför vill ingen ha mig?

Varför vill ingen ha mig?

365 0 4
Hej är en tjej i 8an och har aldrig haft ett förhållande eller nått. Tänker att ingen gillar mig, kanske för att att jag är för tjock eftersom jag inte har en fin midja och inga magrutor. Eller för att jag inte precis är den populäraste i skolan precis. Känns inte som att några killar vill va med de som inte är populära. När fick ni er första riktiga pojkvän och hur? Hur ser ni ut och hur var ni i skolan, hur lärde ni känna varnadra? Mycket frågor men snälla berätta!
För det första tänker jag anta att en väldigt liten del av Sveriges kvinnliga population har "rediga" magrutor, så det är inte anledningen. Själv har jag aldrig haft ett "redigt" långvarande förhållande med någon tjej så du är inte ensam i den båten. 

Du träffar någon för eller senare, tror jag i alla fall. Men vad du än gör skaffa inte en pojkvän bara "för att".
Har aldrig haft en pojkvän utan ba massa kräk. Om man ska ha en kille ska man ha nån som ser mer en ens utsida så även fast du hade vart en supermodell kanske du antagligen fått en idiot som krossat dig o gjort så du hade fått ännu sämre självkänsla... lika bra o vänta på nån som e bra tycker jag:) hör själv hur klyschigt det låter men det e SANT

Spana också in: