Forumet - Vargarna utrotas ju fan snart!

Vargarna utrotas ju fan snart!

992 0 159
Sverige, Jag skäms förfan!

Ni säger att de är för många vargar i Sverige
Bullshit de är ca 80 kvar & låt dom leva förfan!
Ni säger att dom tar människornas boskap
som får & Då tycker jag ni ska tänka lite

Vad gör inte vi människor?

Vi dödar djur för att både få mat o kläder

vi testar smink på djur dom lider.

& Hur fan vågar ni ens öppna käften om det här?


- pinsamt[chocked][mad]

Som många säger att vargar är en fara för människor

ni kan ju fan inte vara friska.

Jag och en kompis förra året var långt inne i skogen där hennes sommarstuga låg och vi (eller min kompis då) hörde ett ljud bakom oss som om något sprang emot oss och när vi kollade bak så såg vi en verkligen JÄTTE mager varg som kollade på oss och såg jätterädd ut, den trodde nog att vi skulle skjuta den! [chocked][sad] och nu tänker ni nog att den attackerade oss eller något men de gjorde den VERKLIGEN INTE, den kollade på oss länge och då tog min kompis upp en macka hon hade med sig (vi hade med oss fika) och kastade den nära vargen och då blev den rädd och hoppade till, sedan luktade den på mackan och tog den i munnen och gick förbi oss (ca 2-3 meter ifrån!) och började springa därifrån.

Och detta har ungefär hänt en annan kompis också, fast det var tre vargar i en flock och dom var längre bort men dom blev också rädda och sprang iväg. även dom var väldigt magra.

js.png

Spana också in:

Vargen skulle inte ta nån hänsyn till dig om du var svag TS. Tough luck, welcome to the jungle.

Men uh, yeah. Det är lite sjukt att organisera massjakt på vargar. Svenska bönder kan väl skydda sin boskap, det är väl inte som typ på 1800-talet med nåt skrangligt staket som enda hinder för en hungrig vargflock och ett skrovmål?
Jag tycker vargar ser fina ut, men jag är en obotlig hundmänniska. Tycker det är synd att vargar inte är lika bra som hundar på att lära sig att lyda och sånt.
Tickstart:

99% av alla arter som nånsin levt på jorden är utdöda


Det där är ju argument för att låta dem dö.
"Nästan alla arter dör, det är naturligt. Varför ska vi lägga ner så mycket på att låta pandorna överleva? Det är som att hålla farmor levande på respirator och knark."
Tickstart:

det kommer bli en jävla incestfest om vi tvunget ska behålla de 80 som är kvar


notera att människan och alla andra arter härstammar från några få bakterier från forna dagar, vi är visserligen ett rejält misslyckande men jag tror de 150-200 vargar som finns nu efter all jakt (inte 80!) har alla förutsättningar för att klara sig och sprida sig vidare - fortsatt jakt kommer dock aldrig vara positivt för artens framtid.