Aviseringar
Rensa alla

Varning för pedofiler på denna sidan!


Ämnesstartare

Hej, jag är egentligen en annan medlem men har skapat detta kontot för att jag vill vara anonym för en sak som hände igår. jag har pratat med en kille på denna sidan i pm ett tag. han skrev att han var lika gammal som mig och så och jag tyckte han verkade trevlig. han skickade flera bilder till mig också så jag trodde verkligen att det var en äkta person. igår bestämde vi oss för att träffas för att fika och sen efter det se på någon film på bio och efter det hitta på något annat om allt kändes bra ni vet antingen hos mig eller han. så vi bestämde träff i göteborg igår utanför ett fikaställe. när han kom så såg jag direkt att han var mycket äldre än vad han hade skrivit till mig här. jag är 15 och trodde han va i samma ålder som mig för det hade han skrivit, men han såg ut att vara minst 30 tycker jag kanske till och med 40. han såg att jag såg skrämd ut och då sa han förlåt för att han hade ljugit med att det var nödvändigt för att ta kontakt med mig sa han för han tyckte verkligen jag var jättesöt sa han. jag tyckte han var väldigt läskig så jag sa att jag inte kunde stanna och va tvungen att gå hem men då tog han mig i armen och sa att han verkligen ville att jag skulle stanna. men då sa jag nej och drog tillbaka min arm från hans grepp och började springa därifrån jätterädd och han sprang efter ett tag och skrek att jag skulle stanna för han ville lära känna mig. jag sprang in på nordstan och gömde mig i en affär och stog där inne i flera minuter å då såg jag att han gick förbi där ute och såg ut att leta efter mig och sen när han hade gått lite längre fram så gick jag ut från affären och gick åt det andra hållet sen hoppade på min spårvagn hem. jag vill varna andra medlemmar här att inte göra samma misstag som mig. han jag chattade med hade inte postat några andra inlägg eller nått bara blivit medlem för att kontakta mig verkade det som. jag har inte kunnat sova nått på hela natten nu för jag har oroat mig för att han ska hitta mig för jag tror han vet vad jag heter så då kommer han se var jag bor också. och jag kan tyvärr inte säga till er vad han nickar här för om någon anmäler han för detta så kommer han vilja hämnas på mig. men jag kan säga att ni ska va försiktiga iaf med dom ni träffar och chattar med!


   
Citera
Ämnesstartare

Anmäl honom gärna till någon admin så han inte tar kontakt med någon annan här. Verkligen hemskt att sånt händer på denna sidan. Ett tips till nästa gång kan vara att han ska ta en bild tillsammans med en lapp där han ska ha skrivit något som du sagt att han ska skriva. Blir svårare att fejka då. Tumme upp

Hoppas allt löser sig iallafall och försök inte tänka så mycket på sådana as... 


   
SvaraCitera
time
 time

Hej! Det du skriver är mycket allvarligt och något vi verkligen försöker jobba hårt för att ni medlemmar inte ska vara med om.

Jag vill gärna att du loggar in på ditt andra konto och anmäler er PM-konversation till mig så vi moderatorer kan se vilken användare det rör sig om och ta vidare åtgärder. Har du några frågor kan du skicka ett PM till mig eller ta kontakt med oss på support@ungdomar.se.

Jag låser den här tråden så länge.


   
SvaraCitera