Forumet - varningspoäng...

varningspoäng...

232 0 25

Spana också in:

isola:

vad haru gjort för kriminellt? du kan berätta för mig


har några för person angrepp! folk är så kännsliga hadde ja vart så kännslig hadde alla vart bannede nu, efter som alla klagar på denna dyslektikerns stavning(kollade inte stavningen med flit nut, just to prove a point[cool])..[cry]abuuu

sen har ja en som de står "sluta tramsa i forum PLUS"[confused]
isola:

har nog också fått sådana


varför får man inte tramsa i forum plus för[confused]?

isola:

får du hjälp för det?


njae... har ju fått gå te stödlärare i typ alla ämnnen pga ja har både dyslexi och dyskalkuli(och säkert en jävla massa mer skit) men de har inte hjälpt ett piss. fick nog jobbigare i skolan när ja fick reda på att jag hadde det än innan^^ efter som man trodde lärarna sölle bry sej hahaha u wish!
isola:

skulle ej förvåna mig om jag också har detta


så du har oxå megasvårt med allt som har med siffror o göra? har du nedstämd motorik? svårt med höger o vänster? o listan kan gå på i evigheter^^ en sak ja lärt mej när ja läst om dyslexi och liknade tx dyskalkuli, är att de stannar definitivt inte vid siffror o bokstäver!
hur fan va de nu igen... dom som har dyslexi o liknande har fått för lite/förmycket(minns ej viket) av någon mojs som ska tanka hjärnan, och vilket leder till att oftast blir något annat man blir super duktig på! snabb o nödig fakta[cheers]
Rekommendationerna är:
10vp - låsning 1v
15vp - låsning 1mån
20vp - bann

Det beror dock på vad man gör så bann kan komma direkt utan någon varning innan eller komma innan 20vp.
Låsningar en viss tid kan ske innan man nått upp till någon av de rekommenderade poängen.YaBasta:

sluta tramsa i forum PLUS


Forum PLUS ska hålla en seriös nivå, därav inget trams där.
Vi kan se mellan fingrarna genom att t.ex strunta i inlägget helt eller radera det, det beror på moderatorn som ser det och hur den väljer att sköta situationen.