Forumet - Vart borde Anarkandi flytta?

Vart borde Anarkandi flytta?

508 0 76
Hej alla!
Jag är en en 17 årig pojke som av en slumpat, pågrund av mina föräldrar, kommit att bosätta sig i det nionde lagret av helvetet. [sad][cry][mad]
Då jag varken gillar kylan, kyliga människor, oengagerade viljelösa eller dryga människor har jag kommit fram till att det här är fel plats för mig.

Nu tänker ni säkert att er stad är precis likadan, fast då har ni inte plågats med ett helt år utan några vänner att umgås med på fritiden, och ett föreningsliv som är helt dött (finns inga aktiva föreningar i Luleå längre, såvida inte man sportar, är musikalisk eller kristen.)

Jag letar efter 1 plats som är annorlunda från detta, och ni får gärna komma med era erbjudanden, högstbjudande vinner inget, förutom att mitt intresse för eder stad eventuellt väcks.

Listar ovan sju alternativ, motivera era val. [smile]

Tack på förhand
MVH Desperat

Spana också in:

Nintendo:

Jag ska nog flytta dit!!! Då kan du få bli min vän [cute]


Känner många härliga människor i göteborg, skulle gärna bo där faktiskt, min syster bor där också och vi behöver få bättre kontakt. Redan börjat smöra in mig faktiskt, hade helst velat flytta och fortsätta trean någon annanstans, ehehehe.
Åtta:

Varför finns inte Kiruna med som alternativ? [mad]


Glömde [cute]

iosib:

ofc.


vet inte om jag skulle trivas där. [cute]

ennie:

tror det beror mer på dig än på var du bor [crazy]


Jepp, kan inte anpassa mig till normen för att vara lulebo, vilket betyder att jag aldrig riktigt blir accepterad här. Bara att jag är vegeterian, är bisexuell och queer, vem tolererar något sådant? :o
Anarkandi:

motivera era val.


åh. jaja.

lund är en trevlig stad då man kan nå vilken plats som helst inom stadens gränser inom 30 min på cykel. det finns alltså inget behov för ens kollektivtrafik mer än under den korta period då det kan ligga is på cykelbanorna. just det: lund har cykelbanor. många. och i ett bra nät.

lund ligger i södra sverige och avnjuter därför vind under sommaren, vilket leder till att det inte blir lika kvavt som inlandet kan bli. under vinterhalvåret är det snö max en vecka, sen ligger temperaturen stadigt kring 0-strecket under dagstid.

den politiska rörelsen i lund är tämligen radikal om man jämför med resten av sverige. det har hållits flera stora aktioner i staden och ifall man även räknar in närliggande städer så är rörelsen bred med allt från primitivister till marxister. och allt däremellan. har finns även ett gu som behöver tas tag i.

lund ligger nära malmö och köpenhamn, men utan att behöva lida av deras storstadsproblem. det är även en ung stad där nästan 30 % av invånarna är studenter.
Anarkandi:

Stockholm (Du röstade på detta alternativ)


blir billigare när du ska på um-träffar också[wink]
Anarkandi:

Nu tänker ni säkert att er stad är precis likadan, fast då har ni inte plågats med ett helt år utan några vänner att umgås med på fritiden, och ett föreningsliv som är helt dött (finns inga aktiva föreningar i Luleå längre, såvida inte man sportar, är musikalisk eller kristen.)


nu tycker jag inte att du ska klaga!
Du är uppväxt i en stad,
jag kommer från en inskränkt, värmländsk inavelsORT där det inte fanns mycket mer att göra än att supa skallen av sig.
att folk är allmänt dumma i huvudet förbättrar inte situationen.[no-no]

Dold text: nej men vafan, ärligt talat, tror det finns människor bara på den här sidan som har/har haft det betydligt värre än både dig och mig tillsammans![no-no]