Forumet - Vart fan ska man plugga till?

Vart fan ska man plugga till?

455 0 40
Sitter här i min infesna lägenhet och undrar vad fan det ska bli av en här i livet. Har ett starkt sug efter att plugga i en storstad. Ett av mina större intressen här i livet är musik men det är fan inte en jävel som spelar här så för att kunna dra ihop nåt band så måste man flytta.

Men då är frågan, vad vill man bli? Har kollat igenom en jävla massa utbildningar och grejor men det är inte direkt nåt som lockar speciellt mycket.

Men då är frågan om man ska byta ut sitt stabila liv med ett hyggligt jobb mot musik, fester och plugg. Svaret har varit givet om man bara hade brunnit för nåt. Plugga nåt inom musik känns ju som ett alternativ men det känns så löst på nåt sätt, känns som en chansning, kryllar ju av musiker i det här landet som säkerligen har högre ambitioner än vad jag har.

Nån mer som står inför ett sånt här dilemma eller kan ge råd och tips? Skål gott folk! [cheers]

Spana också in:

soimpolite:

tänk: vad kommer hända om du fortsätter med ditt jobb, jobba där för evigt? har du möjlighet att utveckla dig och bli befordrad w/e ?


Nja, inom sin tid om man verkligen vill men jag har inte dom ambitionerna. Fortsätter man i den här linjen så bli det ett vanligt svensson knegarliv fast det är ju iofs inget fel med det. Men man är ju på tok för feg för att ge sig hän och satsa.
Dåren:

Måste man bli något konkret?
Räcker det inte med att jobba ett år för att få ihop tillräckligt med pengar för att resa och upptäcka världen i ett år, för att sedan komma tillbaka och jobba ihop mer?


Jo, det hade ju gått men som arbetsmarknaden ser ut nu så håller man jobbet kärt. Har tillräckligt med sparat så att jag hade kunnat ge mig ut imorgon och resa jorden runt men inte kul att göra det själv. Sen här jag 23 år med, livet rinner som sand genom fingrarna. [cool][sad]
ProMaster_86:

Nån mer som står inför ett sånt här dilemma eller kan ge råd och tips? Skål gott folk! [cheers]


Jag har bara en sak som lockar och det är att vinna massa miljoner så att jag slipper slösa flera år av mitt liv på stress, jobb och måsten.

Ingen backup-plan än och tar studenten i sommar.

Tycker också det känns som att mitt liv rinner iväg och jag är ju inte ens 19 än.
ankzor:

Tänk på avd du vill göra, inte vad som är mainstream just nu. Ex som att alla tjejer vill söka till frisergymnasium för att alla andra gör det. De har egentligen inte en tanke på att klippa andra människors hår.


Fast det är iofs bättre än att inte veta alls och gå natur som jag gjorde och ända sättet att bli nåt sen är att plugga vidare. Alltid bättre att ha en stabil yrkesutbildning i ryggen och jobba utifrån det.

Dåren:

Jag vet.
Typiskt svensk.


Blä för svensson...

stackarsfilur:

Jag har bara en sak som lockar och det är att vinna massa miljoner så att jag slipper slösa flera år av mitt liv på stress, jobb och måsten.


Hehe, har ett stående lotto varje vecka med 4 andra och med miljoner på kontot så hade livet varit en aningen lättare. [smile]

stackarsfilur:

ycker också det känns som att mitt liv rinner iväg och jag är ju inte ens 19 än.


Det gäller att se upp, tiden går snabbare med åren. [smile]