Forumet - Vart går gränsen?

Vart går gränsen?

197 0 15
Såhär på den tidiga kvällskvisten sitter jag och funderar på ett litet dilemma. Låt oss säga att du är lite intresserad av två personer. Var drar man gränsen när det gäller "dubbelspel"?

Redan från början? Ska man strunta i att träffa den andra och bara ge den ena chansen? Är det okej att "lära" känna två personer samtidigt som man är lite intresserad av?

Jag känner att det på ett sätt är okej att träffa båda två sålänge det bara är i "flirt-stadiet". Men när det kommer till nästa steg, te x första kyssen så är det dags att avsluta med den andra.

Vad tycker ni andra?

Spana också in:

Kacki:

Vad tycker ni andra?


Varför kan ni inte ge killen ett normalt svar?!

Jag tycker att så länge man inte är ihop med någon så är det helt okej att träffa andra. Du är ju singel och har rätt att träffa vem du vill. Okej om ni har dejtat ett tag och det verkligen känns som det är på G och att ni kommer bli tsm närsom då kanske det är dags att avsluta me den andra. Det är lite svårt det där :/. Jag tycker inte att man ska dra gränsen vid kyssar. Man är ju inte tsm bara för det.
Kacki:

Men man kysser liksom inte vem som helst heller..


Nej det är sant. Kanske är en bra gräns att dra det vid kyssar då. Tänkte mer på att om man tex strular med någon på fyllan tycker jag ju inte att det är någon gräns där att sluta träffa den andra bara för man hånglat med någon annan. Men beror ju som sagt hur mkt man är på G! För då kanske man inte strular med någon annan heller :P
Unexpected:

Skulle du tycka att det var okej om någon av dessa tjejer träffade någon annan samtidigt? flirtade med någon annan Kysste någon annan? osv


Alltså, om du lägger fram det så, så säger jag självklart nej. Men sen har man liksom inte koll på vad den andra gör heller? Ibland är det bäst att man inte vet exakt allt vad den andra har gjort. Man är liksom inte tillsammans i dejtstadiet så man kan ju inte kräva att hon inte får träffa andra killar heller. Men om jag vetat om det hade jag självklart blivit ledsen!

Gryphon:

Jag drar gränsen vid kyssar. Om jag var intresserad av en tjej och hon var intresserad av mig, men samtidigt kysser en annan kille så skippar jag nog henne.


Aa precis, om man vet om det så är det ju självklart inte kul just då! Men låt säga att du blir tillsammans med en och är riktigt lycklig med henne. Sen efter 1 år måste hon erkänna att hon faktiskt hade en annan på gång samtidigt som dig men valde dig. Hur hade du reagerat då?
Kacki:

Hur hade du reagerat då?


Jag hade inte blivit glad, verkligen inte.

Jag har problem med när folk inte kan hålla sig till en och samma person även om det bara är i flirt-stadiet.

Kyss är väl rätt okej, det tar inte många minuter för mig att komma över. Sex är värre.

Men jag hade ändå blivit glad på ett sätt, hade det varit så att hon stod och valde mellan två killar så valde hon ju trots allt mig.

Jag hade definitivt inte lämnat henne eller bråkat om det, känns dumt att skapa en konflikt när man redan har vunnit och flickan har valt mig.