Forumet - Vart går ni/vad gör ni? osv

Vart går ni/vad gör ni? osv

2334 0 17
Restaurang & Livsmedel. Det är en sådär linje. Jag knappast säga att jag är "Utbildad kock" Ledsen
Men tror inte att det är linjen i sig, det var nog istället mina bra klassföreståndare men dom var dåliga på att lära. 

Vill studera språk men här i Sverige så verkar det inte finnas någon som är intresserad utav något annat språk än Tyska, Svenska, Engelska, Franska och Spanska.. Trött Närmaste riktiga linjen att söka är ungefär hundra mil (mer eller mindre) iväg. Är fortfarande mycket osäker på hur jag skall göra.

Tycker egentligen att hela skolgången är ganska knepig.. Verkar inte som att skolan är till för att lära, istället en anstalt för att lagra unga människor som han beskriver den som.. Det som skolan lär mig under en månad kan jag själv studera hemifrån under några få dagar.
   Men frågan var inte mina tankar om hur skolan är/bör vara...

Spana också in:


lakebeach:
Oj, ni verkar inte lära er mycket på er skola! Förvånad
Tror egentligen inte att man gör det någonstans i Sverige. Man lär sig, men jag tror starkt att man med enkelhet kan fyrdubbla effektiviteten utan att förlänga tiden. Dock är det nog inte möjligt att tillämpa i dagens samhälle. Därför tror jag att det är bra att studera hemifrån, distanslärande eller självlärande. Sedan så finns det mycket man behöver hjälp med som att läsa&skriva. Dock så får man hyfsat mycket allmänbildning i skolan och möjligtvis viss gemenskap än vad man vore att få hemifrån.