Forumet - Vart misshandlad? Ge tillbaka?

Vart misshandlad? Ge tillbaka?

3520 0 59
Tjenare, berättar lite kort här:

Det började med att jag var ute på stan i lördags, och då ringe en kompis till mig och frågade om jag vela åka bil med dom. Såklart gjorde jag det, och i bilen ser jag att det sitter en tjej som är skyldig mig cigg. Och hons kille var självklart med. Så jag frågade henne, kan jag få tillbaka mina ciggar? Hons svar var ju som väntat: Har inga nu! Och sen var det inte nå mer det.

Men då efter nån minut, fick hennes kille totalt jävla spel. Och skrek, att jag hade hotat henne osv. Sen sa han ba: Ska vi göra upp ute på gatan? (Satt och skrek inne i bilen) Jag svarade ju självklart, Nej? Varför skulle vi? Har ju inte gjort något..

Sen var det inget mer med det, vi skjutsade hem Tjejen & Killen, och ena bakdörren går bara öppna, och självklart satt jag på den sidan så att jag var tvungen att kliva ut. Och när jag stog där utanför bilen så klev dom ut. Sen så fick han helt jävla spratt igen, och skrek.. Ska vi göra upp här eller? Jag ba: Vad ska vi ens göra upp?

Och helt plötsligt fick jag ett slag rakt på käften, vilket spräckte min läpp.. Men jag tänkte, jag chillar han är full säkert.. Men sen tog han tag i mig och sa, ska jag möblera om ditt fula ansikte? osv (ni förstår?). Då fick jag helt jävla spratt och slog till dumfan så att han börja spotta blod också..

Sen kom alla och särade på oss. Kan ju säga att killen är född 91, och jag är född 96. Så ja? Har hört runt lite på gatan och frågat vad de är för pajjas, alla säger att han leker storhets och att nån borde sätta han på plats, och jag tycker att jag har en riktigt jävla bra anledning att fixa han?

För jag menar jag hade absolut inte gjort något, så jag och min kompis ska fara dit på lördag kväll och vänta utanför hans lägenhet på att han ska komma hem i fyllan (vilket är mest troligt). Och sedan fixa han, ja ni vet vad jag menar? Ge han en rejäl läxa så han fattar att man inte ska slå folk utan anledning.

Peace out!

Spana också in:

Du bör hämnas på honom.

Ta reda på var han bor, var hans kompisar bor osv. När du vet att han är ensam har du din chans. Ta på dig en barclava eller liknande, mörka kläder, gympa dojor, och slå honom bakifrån, över ryggen inte huvudet, med ett basebollträ. Sedan kan du slå ett par slag mot hans ben och knän.

Det är inget fel att göra så. Kallas för försvar... man måste försvara sig själv och världen mot onda människor.
Patrick:

Du bör hämnas på honom.Ta reda på var han bor, var hans kompisar bor osv. När du vet att han är ensam har du din chans. Ta på dig en barclava eller liknande, mörka kläder, gympa dojor, och slå honom bakifrån, över ryggen inte huvudet, med ett basebollträ. Sedan kan du slå ett par slag mot hans ben och knän.Det är inget fel att göra så. Kallas för försvar... man måste försvara sig själv och världen mot onda människor.


Medhåll.

Eller nä, förresten. Skär halspulsådern av fanskap't när du klubbat ner honom.

Sen hans namn, hans efter, på brevlådan.
Alla med samma efternamn, alla ska död.