Forumet - Vart skall jag läsa tekniskt basår?

Vart skall jag läsa tekniskt basår?

2382 0 133
Jag är så himla kluven :( Jag undrar om inte någon UM:are kan hjälpa mig. Jag har inte bästa betygen, men måste ju läsa tekniskt basår någonstans.

Jag bor för närvarande i GBG och vet inte om jag skall flytta eller inte, det är ju bara ett basår. Jag vet dock inte vart jag skall läsa det, i Högskolan i Borås eller Högskolan i Väst, vilket tar 1 och en halvtimme att pendla varje dag? Eller Högskolan i Jönköping då jag måste flytta? Fördelen är att jag vill flytta också.

Vad skall jag göra?

Tack för svar!
Anura:

Eller Högskolan i Jönköping då jag måste flytta? Fördelen är att jag vill flytta också.


Om du vill flytta så gör det istället. Vissa tycker att det är skönt att pendla, men om du rent spontant känner att du inte vill lägga tre timmars tid varje dag på att åka runt runt så är det väl mer fördelaktigt att bosätta sig och således slippa leka nomad.
timeisrunningout:

Om du vill flytta så gör det istället. Vissa tycker att det är skönt att pendla, men om du rent spontant känner att du inte vill lägga tre timmars tid varje dag på att åka runt runt så är det väl mer fördelaktigt att bosätta sig och således slippa leka nomad.


Ja, fast jag är ju inte helt hundra på om jag kommer att studera ingenjörsutbildning på Jönköping om jag väljer att läsa tekniskt basår där. Sedan är det värt att flytta till Borås eller Trollhättan om man tänker läsa basår där?

Spana också in:

Anura:

Det är statiskt att afrikanska/mörkhyade blir kränkta mest i landet. I vissa områden går nazister och marscherar och sätter skräck.


Du kan inte tänka på det dagarna in och dagarna ut, snart kommer du inte våga kliva ut ju.. [sad]

Jag har svårt att tänka mig att det är fullt med rasister på högskolor.. Några enstaka, möjligtvis.. Är helt säker på att du kommer hitta vettiga människor att umgås med oberoende på var & vilken skola du väljer! [smile]
AVEII:

Jag har svårt att tänka mig att det är fullt med rasister på högskolor.. Några enstaka, möjligtvis.. Är helt säker på att du kommer hitta vettiga människor att umgås med oberoende på var & vilken skola du väljer!


Det är inte skolan jag har största rädslan inför, det är staden. Småstäder har ju flest rasister. Speciellt Småland. Jag vågar gå ut, men känner otroligt stor rädsla att flytta ifrån GBG. Och ifall det är värt/skämmigt att läsa i en mindre skola tekniskt basår.
Anura:

Speciellt Småland.


Trodde det var Norrland som var värst på den biten.. [crazy]Anura:

Jag vågar gå ut, men känner otroligt stor rädsla att flytta ifrån GBG. Och ifall det är värt/skämmigt att läsa i en mindre skola tekniskt basår.


Okey.. Finns det alltså ingen skola i GBG-området med tekniskt basår där du kommer in? [sad]
AVEII:

Okey.. Finns det alltså ingen skola i GBG-området med tekniskt basår där du kommer in?


Nej, förutom förmodligen Högskolan Väst som ligger i Trollhättan vilket tar en 1 och en halvtimme att pendla varje dag.

AVEII:

Trodde det var Norrland som var värst på den biten..


Hur menar du?