Forumet - vart vill du helst vara, och göra, just nu? #2

vart vill du helst vara, och göra, just nu? #2

1486 0 168
#1 sitta uppe i ett högt träd i staden forks, tillsammans med edward cullen.

#2 vara precis där du är nu, och alltså vara inne på um. och säkert är riktigt uttråkad, men rätta mig om jag har fel. [bigsmile]

#3 vara på en highfashion-modeshow i paris, där du även får tillgång till alla plagg, väskor osv. du får alltså plocka med dig hur mycket du vill, hem.

#4 sitta på världens längsta brygga med någon du tycker om. det är sommar, klockan är 04, det är varmt, och vattnet som du har benen i är sådär svalkande kallt. fåglarna kvittrar.

#5 du heter alice, du är i underlandet, du är tecknad och du är bästis med katten. ibland sitter du och röker på med din vän larven.

#6 du blir erbjuden en tidsmaskin. du får, för en dag, åka tillbaka i tiden och uppleva den dag i livet du saknar mest. du kan även ändra på det som ev. gick fel.

#7 du får åka en hiss som går upp, ända upp mot molnen. som är ätbara och smakar sockervadd. hissen är genomskinlig och stor med en skön soffa. du får själv välja hastighet, och du kan övernatta på molnen om du vill det. självklart får du ta med dig en vän.

Spana också in:

ohfckyou:

1 (Du röstade på detta alternativ)


Vill kasta syra på honom så hans ansikte slutar glittra och alla fåntrattar slutar tjata om hur snygg den fule fan är. Men först hångla lite och sälja storyn till en tidning så jag blir rik [blush]

När jobbet är klart använder jag min nyvunna rikedom till ett boende på nr 4 och semestrar ibland på nr 5 [party]