Forumet - Vårta på pungen, hjälp tack.

Vårta på pungen, hjälp tack.

3956 1 10
Jag är en kille på 16 år, oskuld. Jag har aldrig heller haft smeksex eller något liknande. Jag upptäckte igår att jag har en "vårta" på min pung, jag gjorde lite research och det lutar mest åt att jag har kondylom, men jag har ingen aning om det stämmer, som sagt jag har aldrig haft samlag/smeksex jag har ingen flickvän osv.

Men som sagt så har jag ingen aning, om någon utav er vet eller har någon aning om vad det är, så vore ett svar vänligt. Tack.
ah tack, skrev precis "kanske talgkörtlar?" innan jag såg ditt svar. Jag är inte så orolig med tanke på att det står på alla sidor att det inte är farligt och det uppkommer ofta i puberteten och går bort efter ett tag, jag har bara en "vårta" och den är inte så stor och den sitter nästan under pungen, den kliar inte så ingen fara.

Spana också in:

zlurpen:

jag gjorde lite research och det lutar mest åt att jag har kondylom,


Vet du vad, googla bilder på kondylom så tror jag du kommer inse att det inte är vad du har. Du hade definitivt panikerat värre då.


Och chansen för att du ska ha kondylom när du aldrig haft sex är faktiskt, well, jag ska kanske inte säga minimal för jag vet inte om det har hänt, men, det är nog bara en talgkörtel och ingenting farligt.