Forumet - vårta under foten

vårta under foten

11440 0 49

Jag har en sjukt envis vårta under foten som har vart där i ca 3 år och den är direkt inte så mysig. Har prövat nått billigt skit på apoteket och wartner (tog slut på wartnern) men inget funkade. Har tillomed försökt att skrapa/dra/ta bort med rakhyveln/klippa o allt möjligt skit men inget funkar för den kommer tillbaka och den har aldrig försvunnit helt. Börjar nu också att ploppa upp mer motherfuckers under min fot. Något medel eller huskur som har funkat på er? 

help<////3

Spana också in:

Man kan täcka dem med nagellack så de inte får någon syre och därmed kväva vårtan. Vet ej om den huskuren funkar testade den aldrig.  De vårtmedel man köper och applicerar innehåller salicylsyra och liksom fräter lätt bort vårtan. Det kan ta tid och man måste vara noggrann.  Går man till läkare och behandlar sig har de två behandlingsmetoder, frysa dem med flytande kväve och bränna bort dem. Frysa dem gör inte så ont i fall de är bara på vårtan kommer det på frisk hud gör det ganska ont en kort stund.

Hade många vårtor på händerna och fötterna under tonåren och alla dessa medel och plåster som fanns tyckte jag verkade värdelösa men kanske för jag inte orkade hålla på och vara supernoggrann hela tiden.


My dreams are her: Man kan täcka dem med nagellack så de inte får någon syre och därmed kväva vårtan. Vet ej om den huskuren funkar testade den aldrig.  De vårtmedel man köper och applicerar innehåller salicylsyra och liksom fräter lätt bort vårtan. Det kan ta tid och man måste vara noggrann.  Går man till läkare och behandlar sig har de två behandlingsmetoder, frysa dem med flytande kväve och bränna bort dem. Frysa dem gör inte så ont i fall de är bara på vårtan kommer det på frisk hud gör det ganska ont en kort stund.

Hade många vårtor på händerna och fötterna under tonåren och alla dessa medel och plåster som fanns tyckte jag verkade värdelösa men kanske för jag inte orkade hålla på och vara supernoggrann hela tiden.

Kan ta o testa nagellacket, tack för tipset! Jag använde wartner noggrant och så man skulle göra det under en lång period men det funkade inte. Wartner kanske inte funkade för mig bara. Försvann dina vårtor sen?


My dreams are her:

Inte bra i fall det kommer blod för då sprider det sig och man kan få vårtor bredvid. Det är dock bra att skrapa bort översta lagret innan man applicera medel för att komma lägre ner i vårtan och nå "roten".
kom aldrig blod, är lite feg :$ men bra o veta

Lider med dig... For till farbror doktorn när jag hade, dom kollade bara på händerna (som höll på att försvinna) men inte fötterna där jag hade en del som gjorde att jag fick ont. Så fick ingen hjälp

Har du testat vårt fri? Funkade inte på mig, men händer det inget skulle man tydligen göra ett hål i vårtan och sedan hä på medlet.