Forumet - vårtor på pung (finnar)?

vårtor på pung (finnar)?

2823 0 13
Nu är det så att jag har två st vätskefyllda vårtor som sitter bland alla talgkörtlar och utmärker sig. Har haft dem i typ 6 månader så bestämde mig för att försöka ta sönder dem.

Satt ett ta och rev och rev och fick till slut hål på ena.. det började blöda och när man tryckte såg det ut som pormaskar kom ut.

Var det två st finnar? De såg ut som såna där riktigt "färska" finnar du kan ha, när dem är typ vita. Gjorde jävligt ont att ta sönder och har suttit där ett halvår.. vad kan det vara? Har haft sex med en tjej och det var med kondom..

Spana också in:

Hej. Vårtor stannar otroligt länge och de kan i princip stanna där hela livet om man skulle ha otur, om man inte gör någonting åt det. Vårtor är celler som har förändrats av någon anledning, det är därför de är så svåra att få bort eftersom de liknar de normala cellerna. Är du säker på att det inte beror på att du har talgkörtlar som är lite störe än vanligt? Eller att du har kondylom?
det är små punglingar, låt dom vara bara.

om tre-fyra veckor kommer dom ha vuxit ganska rejält och när de börjar få en rödaktig ton och glänsa är de snart redo.

var försiktigt med dina punglingar vid det här stadiet, för de är väldigt ömtåliga. ruva dina punglingar genom att kupa din pung med en hand och värm dem. punglingarna kommer senare att öppna upp deras skyddnade hudflickar och ramla ur.

du behöver bara ta hand om dina punglingar i en vecka, efter det är de redo att ta sig an världen på egen hand

lycka till