Forumet - Vatten smakar äckligt?

Vatten smakar äckligt?

2533 0 42
Jag tycker att vatten smakar blä. Beskt, metallaktigt typ.

Tydligen har vatten ingen smak. Va?
Jag känner den där äckliga smaken så tydligt att jag knappt kan dricka vatten utan att tillsätta något, det ändå måste vara något konstigt? Vare sig det är från kranen, på flaska eller avklorerat vatten på andra sidan Atlanten. Blä.
Tog upp det med min "gudbror" på telefon apropå ingenting. Han bara "men det kanske är frånvaron av smak du märker"


så kära UM:are. Är jag sjuk på något sätt eller känner ni också att vatten är äckligt?
Nej du har rätt, ibland smakar vatten riktigt äckligt. Det kan smaka avlopp kan jag tycka men då är det typ bara för mkt klorin i (eller vad dom nu rengör med lol) i. Jag brukar låta det rinna, vara askallt, sen stå ett tag i glaset innan jag dricker det. Då blir det godare.

Spana också in:

Vatten smakar på olika ställen, jag är väldigt kräsen när det gäller vatten, bor i ett område av Sverige som av någon anledning har ovanligt bra kranvatten och om jag åker till typ sthlm eller öht många ställen längre söderut tycker jag att vattnet är äckligt där.
Videovåld:

Vatten smakar på olika ställen, jag är väldigt kräsen när det gäller vatten, bor i ett område av Sverige som av någon anledning har ovanligt bra kranvatten och om jag åker till typ sthlm eller andra ställen i sverige så klarar jag inte av att dricka det


fix'd