Forumet - Vattenpipa

Vattenpipa

1969 0 27
Tjena, jag hade en gång i tiden en vattenpipa för ungefär 1år sedan. Mamma hittade den och tvingade mig att slänga den, men jag smugglade ut den och gömde den i skogen. Sen nu för 1månad sedan så hittade min polares morsa den hemma hos honom och självklart får jag skiten för de. Mamma och pappa blev lite besvikna för dom trodde inte detta om mig lixom.

Men nu till saken: Jag vill få röka vattenpipa för det är så lugnande och skapar en bättre stämning när man är med kompisar osv, så vad ska jag ha för anledning till att få köpa de igen?

Tacksam för seriösa tips och inga dryga kommentarer så som "Du är för liten" osv..

Förövrigt är jag 14bast. [y]

Spana också in:

Mulele:

De finns många som får röka vattenpipa för sina föräldrar kan jag tillägga..


Du är fjorton år. Vid den åldern brukar man väl ändå ha insett att "Men alla andra får ju!!!"-gnället inte fungerar.

Du får inte röka vattenpipa för dina föräldrar, vilket är fullt förståeligt med tanke på att du är fjorton år. Du får acceptera det helt enkelt.
Vattenpipa är ju mest en social grej. Kan man ens bli beroende av nikotinet man får i sig? Jag rökte vattenpipa ofta under hela min uppväxt, man få ett lagom skönt rus (förmodligen på grund av syrebrist?) och det bildar ju bara en gemenskap vid fester och liknande.

Om man är rädd för tjäran och hälsorisken så finns det örttobak som är nyttigare. Men herregud, hur var det nu, en timmes vattenpiperökande är lika skadligt som 100 cigaretter? 100 cigaretter är ju ingenting, folk röker ju 100 cigaretter på en vecka medans man bara röker vattenpipa en eller två gånger i månaden.

Säg åt dina föräldrar att sluta vara såna fuckups som aldrig hade vänner när de var små. De kan återkomma när du börjat röka cannabis istället, det är då de borde oroa sig.