Forumet - Veligt ex?

Veligt ex?

370 0 6
Hej, är ny på forumet så be nice :)

I söndags blev jag dumpad av min flickvän pga att hon inte känner att hon kan hantera förhållandet, och att hon inte tror på att det finns något framtid med oss. Jag kunde inget annat än acceptera detta såklart, och jag går nu igenom en tuff period.

Vad jag inte förstår är varför hon fortfarande tar kontakt med mig.. Hon skickar sms om att hon tänker på mig, hon skickade nu senast ett godnatt sms till mig och hon vill prata med mig på Msn. Om hon nu inte klarar av att vara utan mig, varför gör hon då slut.. Jag blir så förvirrad.

Finns det hopp eller varför gör hon såhär? [cry]
puny:

Finns det hopp eller varför gör hon såhär?


Hopp kanske det finns, men det är extremt jobbigt att ha ett förhållande med nån som inte vet vad dem vill. Det kanske fungerar några månader i taget, men det kommer alltid vara jobbigt.

Försök hitta någon som vet vad hon vill ha och som är trygg i sig själv, som du känner att du kan lita på och att du kan lita på hennes känslor. Annars kommer förhållandet aldrig bli bra.

Spana också in:

hoppas ingenting. gå vidare.
blir det ni i framtiden, så ja, då blir det. men tro eller hoppas inte på det.

mitt ex är exakt likadan. fast nu pratar han inte med mig - kan bero på att jag kallade honom lögnare osv då han kommer med så skeva tankar osv, men ja.

låt allt vara. tro inte på att något ska ske NU. gör man slut har man ofta en anledning.