Forumet - Vellinge demonstrerar mot flyktinginvandring

Vellinge demonstrerar mot flyktinginvandring

661 0 65
Vellinge har länge stått fritt från flyktinginvandring - vilket inneburit att omkringliggande städer fått ta smällen istället. Vellinge, som är en av de rikaste kommunerna i sverige anser dock att de inte har råd att ta emot invandrare. Så när Malmö gick in och betalade en flyktingförläggning som skulle rymma 30 flyktingar så borde man tycka att argumtet om kostnader skulle försvinna, men människorna i Vellinge har gått ut hårt mot förslaget och verkar mena att 30 flyktingbarn på något sätt kommer skada kommunen, som är en av sveriges mest segregerade kommuner - en arisk hemvist. Sverigedemokraterna ställer inte ens upp i kommunvalet då de finner det helt onödigt.

Mer kan ni hitta här:
Vellingebor motsätter sig flyktinginvandring
Anarkandi:

en arisk hemvist


jösses, haru ens varit i vellinge?
kan berätta lite:
Vellinge är li9te av malmös svar på täby-danderyd-lidingö-nacka. mkt moderatstyrt och höginkomsttagare.

problemet för mig är att vellinge är en förort och därför betalar betydligt mindre robinhoodskatt. dvs vellinge är en lika stor vinnare som norrland då dom slipper betala robinhoodskatt (malmö kommun är den som får ta smällen). en majoritet av skånes inkommande robinhoodbidrag kommer från sthlm vilket är det riktiga problemet, låt vellinge betala sitt egna problem.

Spana också in:

Venfort:

Fyfan! Jävla nazisvin. Frågan är om det är schysst mot flyktingarna att utsätta dem för ett sånt skitställe.


Jaså du vill förstöra hela vårt land?

Blattarna kommer att öka mer och mer och pang så anfaller dem alla svenskar.
Polisen vågar ju fan inte ens beträda Rosengård så varför förstöra mer?

man behöver inte vara rasse för att man inte vill förstöra sin stad...
Venfort:

Jag vet precis vad en rasist är, "lilla gubben". Hade det varit nordeuropeiska flyktingar, hade Vellingeborna inte haft något som helst problem att låta Malmö stad betala för en anläggning. Tror du själv det på fullaste allvar?


Det vet du ingenting om. Du kan bara spekulera. Men om så nu skulle vara fallet kanske det beror på att nordeuroper inte ställer till med lika mycket problem som blattar gör.
Peacemaker:

Möjligtvis främlingsfientliga, men inte rasistiska.
Men som vi skött invandringen i Sverige så kan man ju knappast klandra dom.


Kunde inte sagt det bättre.

Bash a Brat:

Alltså, mer än 50% av Vellinges befolkning borde bara radas upp och skjutas vilket som.


De betalar skatt i alla fall, några fjortis rebeller som dig själv kanske borde ta plasten istället? Tänk själv, du blir en martyr som Che guevara. Hur häftigt som helst!
Bash a Brat:

Det gör alla som överhuvudtaget konsumerar. Har du riktiga argument istället?


Förväntar du dig riktiga argument genom att skriva: ''Alltså, mer än 50% av Vellinges befolkning borde bara radas upp och skjutas vilket som.''?

Sen att kalla Vellinge kommun för ett jävla rikemans ghetto är så förbannat korkat. Du generaliserar precis lika duktigt som högerextremister gör mot invandrare. Precis lika dumt av mig som att skriva att Rosengård är ett jävla blatte/arab ghetto som inte hör hemma i Sverige.