Forumet - Vem är du?

Vem är du?

3960 2 172

C*** C********** T** L*****

Gillar; historia, preppykläder, museum, NHL, tv-spel, gym (när det går bra), alpresor, historiska resor, släktforskning, knulla, house, heraldik, teater/film/tv, friluftsliv, segling, dokumentärer, pengar.

skall plugga juristprogrammet men ligger bara och blajjar på UM istället för att komplettera klart mina sista gymnasiekurser. är wannabe adlig.

PEACE OUT

Spana också in:


sicilianmind: hatar vita
Tumme upp
____
är ninteen, tog student1 i somras, började jobba i höstas. har blivit 1 shoppaholic sen dess o bytt om garderoben 15 ggr
har dåligt samvete 24/7 för att min fritid består av telefon lr dator lr något tramsigt utgång nu förtiden


e lite duktig på allmänkunskap o e mindre arg irl än vad jag är på um. pz aut

En helt vanlig kille som drömmer om ett helt vanligt svenssonliv! Dessvärre  är den drömmen helt obefintlig då jag är 22 och bor hemma fortfarande vilket tydligen är onormalt. Ser många andra 22-åringar också som ser ut att närma sig 30. Jag är nog en femtonåring inuti mig. Fast jag kör bil. Kör AUDI. Den suger ur pluskan en del också. Ehh jobbar, kör bil, lyfter skrot, gillar att träffa vänner också.

Hallå, du det är Xuzkie här du... Gillar historia, giografi, länder och Asien.
Hatar onödiga ord även det att jag använder dom hela tiden. Hatar saften man får serverad när man ligger på sjukhuset även Bingolottos "nya" system. Älskade Loket och den där skalliga snubben.
   Är en sur burk på arton bast o brukar plugga men för tillfället arbetar jag som kock i stadens finaste restaurang.
   Älskar äventyr och fantasy rullar samt polarna och familjen. Är en jäkla klen o svag typ men börjat träna på sistone... Kan Svenska, Engelska men snackar mest goja..

Vem ´eru rå?

En snubbe på 21 jordsnurr, på utsidan 15-16. På insidan är jag lika åldrad som en pensionär. Jag ser ut som en likvit kines med blå ögon och "blont" hår. Jag tycker om långa skogspromenader & allt vintern har att erbjuda. Jag gillar även sommar, fast den svenska "sommaren" varar alldeles kort tid. Jag vill ha 30 grader varmt från maj månad till och med sept. Söt