Forumet - Vem är du?

Vem är du?

2001 0 34
Brukar du komma i tid eller är du den där som  ramlar in en halvtimme sent? 
Jag har länge haft stora problem med att komma i tid men har nu bättrat mig lite grand.
Detta är ett stort problem för många och det tas det inte tillräckligt med hänsyn till känner jag. Jag använde först "tidsoptimist" i denna poll men ändrade mig då det ger en rätt dålig klang.
Och ja, det är självklart skillnad på att verkligen försöka och att med flit planera att komma sent.

Spana också in:

Jag har enorma ångestladdade problem med att komma i tid om det handlar om en tid där jag ska stiga upp ur sängen kort innan jag ska hinna i tid till något. Det kanske hänger samman med mina sömnproblem. Stämmer jag träff med någon/ska hinna till något klockan 20.00 på kvällen har jag större problem att hinna i tid, men ska jag hinna till något 11.30 så gör jag bäst i att dygna. Jag brukar dygna för att hinna i tid när jag ska till något kl 07.00


S3ON:
skrev du fel då? 
Nä men det kan ju misstolkas ser jag nu.

mynona: Jag har enorma ångestladdade problem med att komma i tid om det handlar om en tid där jag ska stiga upp ur sängen kort innan jag ska hinna i tid till något. Det kanske hänger samman med mina sömnproblem. Stämmer jag träff med någon/ska hinna till något klockan 20.00 på kvällen har jag större problem att hinna i tid, men ska jag hinna till något 11.30 så gör jag bäst i att dygna. Jag brukar dygna för att hinna i tid när jag ska till något kl 07.00
Känner igen det där. Mest kanske för att jag vill hinna äta lunch hemma. Beror på när jag ska iväg iof men det var x antal år sedan jag kunde gå upp ur sängen och sedan vara utanför dörren fem min senare. Så provocerande när folk klarar av det.

TOR: nt och hon inte ringt och gett en skälig förklaring till förseningen så drar jag.

Anmäl

Citera
Ja man hör ju av sig. Så många "Åh uhuh jag sitter på bussen förlåt", "Haha ja.. jag ska vara där kl x och klockan är ju kl y..." & Åh uhu är sen förlåt"-sms  jag sänt i mina dar.

isola: Ja man hör ju av sig. Så många "Åh uhuh jag sitter på bussen förlåt", "Haha ja.. jag ska vara där kl x och klockan är ju kl y..." & Åh uhu är sen förlåt"-sms jag sänt i mina dar.
Sedan kan ju hon onekligen ha legetima skäl till förseningen som i vintras när bussen hon skulle komma med körde i diket i halkan och bussbolaget var tvungen att beställa en ny buss och tjejen kom fyra timmar för sent. Gråter

isola: Sena Sanna

orkar inte planera ngnsin
+ är ju sällan mkt sen men måste tillåta mig själv att kunna bli lite sen för att öht gå utanför dörren
(o alltså e väl i tid till viktiga saker som obligatoriska grejer i skolan o så men tror inte jag är direkt känd för att vara punktlig elr så = borde röstat på mer sanna än pia antar jag)