Forumet - Vem är jag, och vad vill jag?

Vem är jag, och vad vill jag?

2097 0 44
Vem är jag och vad vill jag?

Jag vet inte vem jag själv är längre. Jag orkar ingenting, orkar inte ta tag i någonting. Orkar inte ta tag i min kropp, orkar inte betala räkningar. Jag griper efter klippkanten men snart orkar jag inte hålla i mer. Jag vet inte vad jag vill, borde plugga upp betygen i höst men jag har ingen lust. Jag fyller 20 år i höst och jag har absolut inga vänner inte haft på 5 år. Jag är den mest patetiska personen. Ingen vet att jag finns snart.

Jag orkar inte mer. Släpper taget snart.

Vart ska man vända sig för att prata med någon? Är snart 20.. 20 år aldrig varit på en pub, ute och dansat eller gått på en dejt.

Spana också in:


S3ON: Du och jag borde teama upp, dra ut på äventyr etc
Skulle komma till london, sen skulle du inse vem du dras med, med tanke på min ägg allergi..


NiklasW: Du behöver hitta ett sammanhang där du får något att göra och samtidigt träffar människor med samma intressen som du. Det är lättare än vad man tror.
Har varit på Ssu, gav inget distansen var lång och dom få jag fick kontakt med vart det inget.. Vet inte vad mina intressen är mer. Tror inte politiken drog mig dit mer att träffa folk.. Men kunde inte något om politik så blev halshuggen typ.


dazed: Det är väl för bövelen fortfarande inget liv, är övertygad om att du förtjänar och kan få bättre. Du är inte till besvär bara för att du mår piss.
Jo.. Men efter levt 6 år i piss och låtsas som att allt är bra så dras man med i det och låtsas som allt är bra när det inte är det till slut känner man inget..

Den som endå hade pengar, skulle åka 35 timmars tåget i Kanada som åker igenom fantastiska vyer.
timpeltt: Har varit på Ssu, gav inget distansen var lång och dom få jag fick kontakt med vart det inget.. Vet inte vad mina intressen är mer. Tror inte politiken drog mig dit mer att träffa folk.. Men kunde inte något om politik så blev halshuggen typ.
Finns ju hur mycket föreningar och organisationer som helst.. Gillar du någon sport?