Forumet - Vem har vackrast insida på UM?

Vem har vackrast insida på UM?

1076 0 80
Vem, tycker du, har "vackrast insida" på UM?
Med vackrast insida menar jag personlighet, personkemi mellan dig och personen du nominerar, åsikter, talang eller annat som tilltalar dig med personen UTAN att tänka på något jävla utseende.

Och här skiter vi fullständigt i kön, det är töntigt.

Make love, not war! [love]
eller
Make out, not war! (mysigt[blush])[love]

Spana också in:

Stringburka.
Tycker vettiga saker med vettiga argument. Nyanserad.


Brk g.
Kommer in och reder ut meningsskiljaktigheter i debatter och dylikt. Snäll och diplomatisk!
Använder ibland visserligen sitt språk som härskarteknik, men verkar inte vara en tjurskalle som tar sin egen åsikt som allmän sanning som de mindre vetande ska anpassa sig till, vilket är ganska ovanligt när man antagligen är lite närmare sanning än andra.


Geiger.
kanske inte hennes internetalterego. Men hon e asmysig snäll person jag gillar.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


timeisrunningout:

Framtidstron. Vad jag än säger så kan hon säga det tio gånger vackrare, snällare och finare formulerat. Dvs, hon når ut till folk på ett speciellt sätt. Sånt tycker jag man ska hylla.


Åh [love]
blev glad att du tycker så.
nasir:

Håller med KSENIA, nu har ni tagit det förkastliga med bedömande av utseende till insidan. [bigsmile]


Tycker inget av det är förkastligt, handlar om preferenser.

Nachac:

Timeisrunningout.
Antrax.
Mediakatt.


Som en tämligen liten brasklapp kan jag säga att vissa är utelämnade för att den insamlade informationen är för liten, även om jag har en stark tro att ni har en väldigt vacker insida.
framtidstron lever:

blev glad att du tycker så.


Började tänka på det i samband med den där hemska tråden om tolvåringen, att du kunde säga precis vad jag sa före men på ett så mycket mer effektivt sätt. Jag har en förmåga att tro att hysteri = löser saker fortare. [blush]Nachac:

Timeisrunningout


Jag är nog inte så fin egentligen. Eller, jag försöker vara snäll, men jag faller ganska mycket för grupptryck och finner ibland det väldigt roligt att skoja på andras bekostnad för att framstå som roligare själv, vilket i sin tur leder till att jag blir mindre omtyckt och nojar sönder och anses som elak. Tycker du borde byta ut mig mot någon annan.
Ångrar lite attjag skrev några alls och inte körde på principen ingen nämnd, ingen glömd.

Nu kommer jag ju på massa jag vill skriva med motiveringar men om jag skriver fler så kommer jag ju även då glömma flera och då känns det värre än om jag bara nominerat några stycken.
[sad]


timeisrunningout:

Började tänka på det i samband med den där hemska tråden om tolvåringen, att du kunde säga precis vad jag sa före men på ett så mycket mer effektivt sätt.


Om det så vore hjälpte inte det heller ändå :(
Höll på att skriva "Hoppas hon är ett troll" men samtidigt hoppas jag inte att folk är så puckade att de finner glädje i att trolla att de är döende tolvåringar.
timeisrunningout:

Eller, jag försöker vara snäll, men jag faller ganska mycket för grupptryck och finner ibland det väldigt roligt att skoja på andras bekostnad för att framstå som roligare själv, vilket i sin tur leder till att jag blir mindre omtyckt och nojar sönder och anses som elak.


Åh, nej, du är mänsklig, måste genast ta bort dig.

Motiveringar:
Nachac:

Timeisrunningout.


Mycket sympatisk och intelligent kvinna. Är duktig på att formulera sig och bemöter i princip alla på ett jämlikt sätt innan de visar vilken behandling de förtjänar. Har dock även en förmåga att bita ifrån vid behov, utan vilken värdet i det sympatiska skulle sjunka radikalt. Paketet kompletteras med en lättsam attityd, starkt estetiskt sinne, samt förmåga. Hon har ett gudagivet tålamod och en allmänt upplyftande aura.

Nachac:

Antrax.


Lekfull, begåvad och sympatisk, samt diplomatisk. Med barnasinnet i behåll glider hon omkring och sprider glädje.Nachac:

Mediakatt.


Har ett intellekt som, nej, kommer inte på någon bra liknelse, det säger väl något? Ytterligt beläst skrider hon fram på forumet och gör något som bara kan betecknas som: "äger skiten ur samtliga."
Nachac:

Antrax.


Rödbull:

ass


Slumpartad:

Krash/Antrax


Amenguuh vad ni e fina [blush][blush]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Kan ej välja ut enstaka för jag tycker om så många här och det blir värsta jobbigt om jag glömmer någon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Är pk, ok och kk.
Nachac:

Mycket sympatisk och intelligent kvinna. Är duktig på att formulera sig och bemöter i princip alla på ett jämlikt sätt innan de visar vilken behandling de förtjänar. Har dock även en förmåga att bita ifrån vid behov, utan vilken värdet i det sympatiska skulle sjunka radikalt.


Läste upp detta med blossande kinder för en sambo som höll med. Är glad nu. [blush] Tack!