Forumet - Vem ska jag välja?

Vem ska jag välja?

761 0 62
Nu är det så att jag inte har någon aning om vad jag ska göra, så jag sänker mig till en viss nivå och skriver ut allt jag känner på en hemsida.

Det är allafall så att jag är ihop med en jättegullig kille sen tre månader tillbaka. Han är snäll och säger gulliga saker och så, men han är inte det minsta snygg. Det går väldigt segt för oss, och det har knappt hänt något på tre månader. Det jobbiga är att vi går i samma klass. Problemet är att en kille som jag föll för i somras, har tagit upp kontakten igen och vill ses. Han är så snygg så det är inte sant, och jag tror jag fortfarande gillar honom lite. Jag vet verkligen inte vem jag ska välja, för jag kommer säkert falla för honom om jag träffar honom. Men min pojkvän kan jag verkligen vara mig själv framför, och han förstår mig. Men han är lite jobbig och omogen.

Hjälp mig, jag vet verkligen inte vad jag ska göra!
Den snygga lite farliga, eller den snälla och gulliga?
clauui:

Hjälp mig, jag vet verkligen inte vad jag ska göra!
Den snygga lite farliga, eller den snälla och gulliga?


clauui:

F13


Sigh..

Vad sägs som att göra vad du själv känner för, istället för att lyssna på vad massa idioter från internet säger. Helvetes jävla chodes alltså.

Spana också in:

Moderkakan:

Tycker det är rätt fucked up att du frågar oss vem du ska välja...


Avatar:

Vad sägs som att göra vad du själv känner för, istället för att lyssna på vad massa idioter från internet säger


Läste ni inte vad det stod eller? Jag har ingen jävla aning vad jag ska göra, väx upp och skriv ett normalt svar för guds skull!
Kan du lita på den snygga då? Tänk om han bara vill playa dig. Men liksom, du borde inte vara ihop med dig pojkvän om du tänker på den andra killen, inte rättvist liksom. Men sen kanske du ska ge din pojkvän lite mer tid, det kanske utvecklas till något mycket bättre. Fast det är ju frågan, om du ska ge mer tid, du är ju ung så du kanske bara ska köra på och leva farligt, get your heart broken osv. ;P
Harpyja:

Ett moget perspektiv.


Tänkte faktiskt citera dig om det där men orkade inte, men aja here we go. Tänkte skriva att jag tror inte hon är ytlig på det sättet. För en kille som kanske inte ser så bra ut, kan liksom ändå vara attraktiv och det vet vi verkligen allihopa, även de som kanske skulle ses som ytliga skulle lätt falla för en kille med charm trotts inte så snyggt utseende. Så den här killen kanske inte lyckas göra sig själv snygg, om man kan säga så, pga personligheten.
emery:

tycker det är ni som ska ta och växa upp.


Jag håller med helt klart... att det ska vara såååå svåååårt att bara ge lite råd.

clauui:

Den snygga lite farliga, eller den snälla och gulliga?


Ser ut som ''fem spänn nu eller en hundring om två år?'' för mig, tjejer i din ålder och min också är galna i snygga, lite farliga killar. Gissa hur många gånger tjejen känner sig nöjd till slut? Men ändå så händer det, om och om igen.

Tycker för övrigt att du borde vänta med att ta förhållanden seriöst tills du blir iaf 15, men visst kan du ha ett. Då spelar det iofs ingen roll vem du tar för det är ändå inte seriöst. Om du vill ha möjligheten att utveckla förhållandet så ta den du har nu, om inte så tar du den andra.

Men det gör nog ingenting vem du än väljer när du är 13, ta bara nån och få lita grundläggande relationserfarenhet.
emery:

För en kille som kanske inte ser så bra ut, kan liksom ändå vara attraktiv och det vet vi verkligen allihopa,


Men gosh. Resonemanget. Hon sa inte "han ser okej ut" och inte heller "Han är vacker i mina ögon" utan det var mer "han är inte snygg någonstans och nu är jag sugen på att knulla en som har utseendet på sin sida."

Jag fattar hur du tänker men jag blir förbannad på det där.
Mitt råd till dig. Man ska vara nöjd med det man har sålänge det är bra. Prata med din kille och försök få honom att bli lite mer "mogen".

Srbija:

Det märks att du är 13


Och hur gammal är du själv om jag får fråga?

Trådskaparen verkar bra mycket mognare än de flesta i den här tråden.