Forumet - Vem TROR du vinner Presidentvalet i USA?

Vem TROR du vinner Presidentvalet i USA?

5111 0 83

Spana också in:

Antagligen vinner McCain då han är en vit, medelålders, tråkig, amerikansk man. USA är inte redo för stora förändringar, inte för att jag tror att någon som Obama skulle kunna lyckas med det. Obama har inte särskilt revolutionerande ideer själv. Vem som än väljs så kommer USA:s regering att fortsätta som förut.
Jonte6:

Alltså, har du sett att Obama leder ganska stort? Vad säger att det ska ändras? Nu med finanskrisen och allt är det ju defenitivt inte McCain som drar nytta av det iaf.


George Bush hade inte flest röster när han vann sin första presidentkampanj. Hans bror hjälpte honom att fuska med rösterna. De kommer nog på något sätt att ta Obama ur leken tyvär. USA är en inbillad demokrati.
Jonte6:

Jag tror Barack vinner. Jag hoppas på McCain.


Tråkigt nog så vinner man säkerligen många poänger för att man är svart eller kvinna hos hippies som tror att en ledare blir bättre bara för att han har en annan hudfärg än vad de andra ledarna haft. Samma gäller förstås rednecksen som ser det som plus att McCain är vit. Men jag tror att Obama vinner mer på hippisens diskriminering än vad McCain vinner på rednecksen.