Forumet - Vem uppfann sex?

Vem uppfann sex?

3990 0 40

Spana också in:

sweet_:

Tex hur man ska gå till väga när man har sex, hur man ska göra för att en tjej ska bli gravid osv.
Någon som vet?

Det är ingen här på UM iallafall, så mycket vet vi ju, så försök inte ens!


Hej! Ingen har egentligen "uppfunnit" sex. På den tiden när sex "uppstod" bland flercelliga organismer styrdes människans förfader mer av instinkter och dofter som honan kunde tänkas utsöndra, vilka gjorde honom "intresserad". Detta var för hundratusentals år sedan, på en tid då "människan" (homosapiens hade inte utvecklats då) hade en hjärna högst oförmögen att fatta rationella genomtänka beslut - något som krävs för en "uppfinning". Sexet är en evolutionär uppfinning skulle man kunna säga, en som är uppfunnen av omständigheter mer än av organismen själv! :)
sweet_:

Det är ingen här på UM iallafall, så mycket vet vi ju, så försök inte ens! [no-no]


jag måste hävda att du har fel. det var jag som uppfann sex, innan dess så var det bara jungfrufödslar som gällde. sen kom jag på att det är tråkigt med gudomliga ingripanden, så jag kom på en metod som fick människor att föröka sig själva. fast, jag har sen dess kommit på att sex är för överreklamerat, så jag skan revidera hela grejen rätt så ordentligt. antingen en ny version, eller återgå till jungfrufödslar igen.
sweet_:

ja visst tror jag dig. varför skulle inte just Du kunna vara den som kom på sex. klantigt av mig att skriva att det inte kan vara någon på um, sorry. [blush]

.. elelr så inte. [no-no]


din skeptiker! [no-no] nåja, jag är iallafall i processen att avskaffa sex, så det är inte ett problem länge till.