Forumet - Vem vill egentligen ha Mångkultur?

Vem vill egentligen ha Mångkultur?

6247 0 321
Vem vill egentligen ha mångkultur?

Medierna och någon form av kulturtyckarelit har myntat uttrycket mångkultur. Vad innebär då det? Jo, att vi skall anpassa oss till de seder och bruk som våra invandrare och flyktingar tagit med sig när de flytt från sina hemländer för att deltaga i det svenska samhället.

Jag vill varken deltaga i huckletvång, burka, tvångsgifte, könsstympning, stening, hedersmord eller annat som påstås vara religionsrelaterat. Jag tror på ett samhälle där alla, såväl kvinnor som män, har lika värde och alla ska göra rätt för sig.

Alla ni som tror på multikultur, varför har ni flyttat era barn från skolor som är invandrartäta? Varför bussar vi inte barn från Gamlegården, Gustav Hellström och Charlottesborg till Sånnaskolan i Åhus eller till Wä?

Jag har ingenting emot andra kulturer. Tvärtom, jag åker gärna till andra länder och upplever deras kultur på plats och vill inte att den svenska kulturen skall utplånas och försvinna som den gör i dag. Att tusentals människor i dag i Kristianstad får större bidrag för att inte arbeta och större pension än en "svensk fattigpensionär" får vi skylla på er som röstat på de partier som tycker att detta är okej.

Man får den politik man väljer! Malmö valde Ilmar Reepalu (S). Rosengård är mångkulturellt och den svenska urbefolkningen, om uttrycket tillåts, står i lång bostadskö för att få flytta dit men tyvärr finns där inga lediga lägenheter, eller?

Om majoriteten av befolkningen i Kristianstad tycker att invandrarna och de så kallade flyktingarna skall ha det bättre ekonomiskt ställt än våra föräldrar som arbetat och slitit i hela sitt liv, ja då får jag i demokratisk anda acceptera det, eller flytta.

En invandrad familj med fyra barn kan i vissa fall få cirka 25 000-30 000 kr per månad och i en del fall subventionerad hemresa med bibehållet försörjningsstöd och övriga bidrag, fri läkarvård, tandvård, glasögon, hemspråk, medicin och tolktjänst.

Nu är det snart dags för val igen och ni bestämmer om charterflyktingar, anhöriginvandring och de nya ensamkommande barnflyktingarna – barn är numera äldre än man kan tro 20-30 år. Rätt i sig, alla är vi barn – skall komma hit.

Pengarna de får av oss plus pass och id-handlingar skickas sedan tillbaka till smugglarligorna som kan fortsätta med verksamheter som trafficking (kvinnohandel), narkotikahandel och annan vidrig kriminell verksamhet, en miljardindustri betald av oss.

Det är återigen du som bestämmer hur du vill ha det, men stå upp rakryggad för dina åsikter även officiellt och inte bara i viskande form.

Ulf Gilderstam, Kristianstadsbygdens framtid

​http://www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100318/TYCKTTANKT/7031​89965/1028/ASIKTER/

Ett namn att lägga på minnet för min del, men för er andra, vad tycker ni om det som står?

Och för guds skull nu så motivera era svar, korta intetsägande onliners kommer att plockas väck..

Spana också in:

Sming:

Jo, att vi skall anpassa oss till de seder och bruk som våra invandrare och flyktingar tagit med sig när de flytt från sina hemländer för att deltaga i det svenska samhället.


Är inte invandrarnas fel om svenskarna väljer att vara för snälla och det är sällan som någon tackar nej till ett flyg till ett bättre land...
Sming:

och vill inte att den svenska kulturen skall utplånas och försvinna som den gör i dag.


Det uttrycket förvirrar mig. Dels för att jag aldrig fått ett ordentligt svar på vad svensk kultur egentligen innebär. Min uppfattning är att den vanliga Svensson inte är speciellt kulturell, men jag kan ha helt fel.

Jag tycker inte att texten är speciellt bra. Ulf Gilderstam kör samma gamla metod: framställer invandring negativt, tynger det ännu mer genom att jämföra deras situation med "våra föräldrar som arbetat och slitit i hela sitt liv" och väljer medvetet att inte uttrycka vilka fördelar Sverige har av invandring.
Nej, stoppa invandringen med desamma tack. Jag är själv utlänning men invandringen behöver tonas ner lite, det gynnar ingen att ta in massvis med somalier som avlar fram hundratals barn utan att jobba. De själ våra skattepengar, de vill inte intrigera i det svenska samhället... På vilket sätt är det bra med en sådan invandring?
Amsle:

Det som utgör landet, är folket. Sverige har inte direkt det 'bästa' folket..


Nej svenskarna är idioter ibland, men kvinnorna bör var nöjda... Du hittar inget annat land med större fittslickeri än sverige.