Forumet - veme denna Cissi Wallin? varför gråter hon så mkt?

veme denna Cissi Wallin? varför gråter hon så mkt?

2305 0 63
läste denna artikel nyss:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16437568.ab


tyckte skämtet var lite småskoj sådär. tänkte ej att det skulle vara något hånande mot kvinnor (men går ju att vinkla det så OM MAN VILL, men inte min spontana tanke).

blev lite arg över Cissi. läste kommentarerna till artikeln (främst från tjejer) och såg inte en enda tjej som höll med Cissi. dock en som verkade luta lite åt hennes håll.

nåja, va tycker ni själva om l'article?
synd att han har fel bild av kvinnor
men tkr inte det är hans fel
tycker inte hon är lättkränkt, men dom flesta är för vana vid att få mkt skit mot sig o säger inte emot för det skulle vara för svårt. och kanske tror det är något fel på dom för att dom inte passar med hur män ser på kvinnor o dfr inte vågar säga något o så är dom rädda för att typ bli mobbade

Spana också in:

har man lite insikt och lite taktkänsla så vet man att i dagens samhälle så är just genus och könsroller ett väldigt poppis debattämne. Är man en offentlig person så kanske man ska tänka sig för om man inte vill ha kritik.
Grejen med artikeln är att främja att många av hans följare reagerat men att sedan styrka det med en annan offentlig persons åsikt och reaktion. Alltså var det hundratals andra personer som blev upprörda, inte bara cissi och det var inte hon som uppmärksammade detta från början. Men ja, det är väl lite utav Cissis jobb att kommentera på sånt här.
Gillade kommentaren "Varför måste man bevisa för någon att man inte är gay genom att använda kvinnor som ett objekt som man bangar på, är de så farligt att kallas gay?"

Är inte det enda beviset för att man är straight att man dras till kvinnor? Skulle jag inte kunna använda min diagnos för att styrka att jag har en sjukdom heller då eller? Vissa människor tänker verkligen inte långt.