Forumet - Vestibulit - någon som har erfarenhet av det här?

Vestibulit - någon som har erfarenhet av det här?

1465 0 20
Ok, nu är det så att jag igår fick diagnosen vestibulit, jippie! Not. Första tanken var "Varför händer allt sådanthär alltid mig?", andra tanken var "Vem fan vill ha någon som han inte kan ha sex med utan att göra henne illa?". Den så kallade hjälpen jag fick av läkaren som ställde diagnosen var väl sådär, jag fick ingen vidare information om tillståndet (hon tyckte att jag skulle söka på google), och råden hon gav var, ha inte sex så länge det gör ont, smörj in med babyolja. Sedan var det typ tack och hej, leverpastej.

Så jag tänkte kolla här, finns det någon med erfarenhet av det här? Vad har du gjort på egen hand? Jag vill inte ha några jävla relationstips om hur en partner kan hjälpa till, för jag är kroniskt singel, och det retar mig att i princip alla sidor med information och råd om vestibulit i princip bara riktar sig mot folk som är upptagna.
Läsa igenom någon gammal avdankad tråd om ämnet är jag inte intresserad av heller, jag vill ha direkta svar till _mig_.

Tacksam för hjälp. :)
succubus_:

(hon tyckte att jag skulle söka på google)


Hahaha, schysst läkare..

Men oralsex då?, det går ju att spice'a upp det rätt fett där med. Jag är inte så haj på det där med vestibulit, men gör det ont ifall din partner fingrar dig också? Tänker g-punktsstimulering

Spana också in:

massgrav:

Men oralsex då?, det går ju att spice'a upp det rätt fett där med. Jag är inte så haj på det där med vestibulit, men gör det ont ifall din partner fingrar dig också? Tänker g-punktsstimulering


Fast det var ju just det där, jag är kroniskt singel, så råd för partner och mig är ganska meningslösa. Men tack ändå. :)Plyvert:

Jag har en teori men den kan uppfattas som stötande.


Shoot.
Avatar:

Ja du kanske borde sluta vara en slampa som har oskyddat sex med främlingar?


Som massgrav redan nämnt så finns det ingen koppling mellan vestibulit och antalet tillfälliga sexpartners. :)
Tickstart:

Snarare "vem vill få vestibulit av nån smutsig hora"?

Nu behöver den här frågeställningen inte nödvändigtvis ha något med just dej att göra, men så går jargongen.


Vestibulit är ingen sexuellt överförbar sjukdom. Endast tjejer drabbas och det är egentligen en inflammation i en muskel osv, ingen infektion. Det är alltså inget du kan smittas av.
Tickstart:

wtf, ägd jag känner mej då
Men okej, skönt att höra fast ändå inte :c

Men går det att bli av med?


You should.

Det är ju det jag inte blir klok på. Den där jävla läkaren jag var hos var ju ingen höjdare precis, sa till mig att googla ifall jag ville veta mer, och googlar man så tycker jag att man bara får fram tvetydiga svar. Drf startade jag den här tråden för att se om ngn hade erfarenhet utav skiten och lyckats göra ngt åt det. :)