Forumet - Vet inte hur jag känner mig just nu?

Vet inte hur jag känner mig just nu?

713 0 3
har så jävla svårt att sova om nätterna och mår skit allmänt. Betygen sviker snart.

Känner mig så jävla ensam ibland så det inte är sant, har vänner som jag kan snacka riktigt djupt med, men känns inte som jag har ork.  Jag har varit deppig så jävla många år, och det vet mina vänner, men för mig är mitt liv bara tråkigt, har fan tappat lusten till allt, och alla, och jag orka inte prata om mina problem hela tiden.

Har varit på några fester på sistone och då har jag druckit mig riktigt fullt, och haft så jävla roligt. Jag är fan gladare när jag är full, hur fan kunde detta gå såhär?

Liksom jag har inga höga tankar om mig själv, har aldrig haft en tjej ens, har varit på G med några någon gång, men det känns som jag har sabbat allt, och inte ens är värt att kämpa för.

Träffa en tjej för några veckor sen som hade problem med att sova och hon var jätte deppig och var på piller, och hon var jätte snygg, jag blev så jävla glad när jag snacka med henne för det kändes som vi hade något gemensamt, men jaa tror inte hon kände något för mig. hon tog hand om mig lite på festen för att jag var för packad och sen dansade vi lite, fyfan vad jag ville kyssa henne, men jag svek mig själv.

Vafan ska man göra? vill bara ha någon att snacka med, men jag vill inte dra till ungdomsmottagningen.
Hej! Jag beklagar hur du mår, det låter så tärande. Min första tanke här är verkligen att du skulle behöva prata med en professionell som faktiskt kan hjälpa dig att reda ut detta och hjälpa dig att må bättre. Kan vara så att du både behöver terapi och medicin. Jag tyckte själv att det var lite läskigt att kontakta min psykoterapeut som jag gått till i snart 3 år, men det är fan det bästa jag gjort. Tveka inte! Tror inte att ungdomsmottagningen är rätt ställe att vända sig till i ditt fall. Jag går till en privat kvinna som en närstående vuxen till mig gått till så jag visste att denna kvinnan var rejäl och bra. Hur gammal är du?
Hej! Är i ungefär samma situation som dig så jag förstår hur jobbigt det är att känna sig ensam o så men ett tips är att gå in på bris.se och så kan du prata med människor i din ålder som kan hjälpa dig men du kan också prata med vuxna anonymt på bris. Det finns också en hemsida som bara är för killar och där kan man också prata med vuxna. Jag kollade upp vad hemsidan hette och den heter killfragor.se och där är du också anonym. Detta är ett sätt att få hjälp utan att gå till ungdomsmottagningen men jag skulle nog rekommendera ungdomsmottagningen ändå.

Jag hoppas verkligen att du mår bra snart!!!