Forumet - Vet inte om det är att jag är kär eller bara ovan !

Vet inte om det är att jag är kär eller bara ovan !

60 1 2
HEJ!
Nu är det så att jag har träffat en tjej vilket jag tkr är väldigt trevlig snygg o väldigt väldigt snäll om man säger som så.
Och jag har ramlat hårt över hennes charm o känner att det ända jag tänker på är henne. nu kommer vi till det värsta av allt[sad] det e så att jag träffa henne första ggn i början av sommaren på en fest o jag tyckte att hon såg bra ut å så o vi bytte ngra ord sådär men inget mer än så pga att jag fick reda på att hon hade pojkvän så gav upp hoppet på henne den kvällen.
nu för en och en halv vecka sedan så träffade jag henne på en fest igen o jag fick då reda på att hon var singel o jag e som jag e jhu o jag har alltid vatt den som har haft lätt för att prata med tjejer o som ni tjejer säger så e jag en så kallad ''player'' ja men vidare till det viktiga haha men när jag väl kom in i en konversation med hene så blev det hel konstigt för mig lixom det går inte o förklara jag konde inte prata jag blev nervös o lixom hjärnan lade av men jag försökte hålla ngn slags konverstion öppen med henne.

tänkte från början hålla detta kortfattat men har så mkt o säga.

back to the story
redan dagen efter tog jag kontakt med henne o jag vet inte men känslan sitter ff kvar kan detta vara att jag e kär i henne
jag vet inte hon e i mina tankar hela tiden
e det så att man kan bli kär så snabbt ?
??[shake]