Forumet - Vet inte om jag är gay

Vet inte om jag är gay

586 1 18
Hej, jag är en kille på 13 år och är osäker om min sexuella lägning. I skolan så är vi mest killar men jag är mer med tjejerna. Jag är mer atragerad av killar men inte kär. Den enda som vet om deta är min bästa vän ingen anan. Hur ska jag få reda på om jag är gay. 

Spana också in:


Ezmo7981: Hej, jag är en kille på 13 år och är osäker om min sexuella lägning. I skolan så är vi mest killar men jag är mer med tjejerna. Jag är mer atragerad av killar men inte kär. Den enda som vet om deta är min bästa vän ingen anan. Hur ska jag få reda på om jag är gay. 
Sexuella läggningar är egentligen riktigt förvirrande, finns så mycket nu för tiden. Just nu är du bara 13 år och du kommer ha flera år att upptäcka din sexuella läggning, så ta det lugnt. Det är inte heller ett måste att bli ihop med någon, ha flera vänner istället som gör dig glad. Glad (Förhållanden vid ung ålder är nästan alltid korta och håller i något år, kanske)

Sen så kan man också gilla både killar och tjejer.

Jag är pansexuell, alltså attraherad till en människa, inte tjej eller kille. Jag blir kär i en människa efter deras personlighet. Det är en typ av bisexualitet, då man kan attraheras av både killar och tjejer. 
Tänk inte för mycket på det, du är som andra har påpekat ung och skulle antagligen behöva utforska din sexualitet mer innan du kan säga säkert vad du gillar


herkuled: Se på bög porr. Kan du runka? Du är bög. Se på hetrosexuell porr. Kan du runka? Om du kunnat runka till båda är du är du bisexuell. 
Jag kan runka till i princip allt bara jag vill. Vad har jag för läggning då?