Forumet - Vet inte vad jag ska göra, kille på G

Vet inte vad jag ska göra, kille på G

1423 0 10
Hej jag är ny här, så snälla vill bara ha seriösa och snälla svar. Jag har ett problem just nu och vet inte hur ja ska bete mig och hur jag ska lösa det. Har varit på G med en kille ett tag som jag verkligen gillar. Han gillar mig med och säger att han verkligen vill ta detta förhållande seriöst och att han vill satsa på oss. men senaste tiden har han blivit väldigt osocial och kall, han är inte lika gullig mot mig som han var innan och vi pratar inte lika ofta. känns jätte tufft, och jag vet inte va ja ska göra. frågade han om han ångrade något, men han sa nej, vill ha dig och bla bla bla. men jag vet inte hur ja ska bete mig, ska ja fortsätta vara gullig mot honom och försöka höra av mig ofta, eller kommer han bara ta det som att jag är desperat? hjälp mig..
Jag gillar våfflor

saraHakiim:

hjälp mig..


Alltså, helt ärligt. Det absolut enklaste sättet att reda ut det är att prata med honom. Annars blir man paranoid. Och bollar man för många tankar i luften samtidigt så kan det bli väldigt fel. Försök vara positiv så långt det går och ta en konversation med honom så lugnt som möjligt.

Säg att du behöver prata om något. Så att du fastställer att det är en seriös diskussion. Så att det inte bara skämtas bort.

Spana också in: