Forumet - Vet inte vad jag ska ta mig till längre..

Vet inte vad jag ska ta mig till längre..

750 2 5

Väldigt mycket ångest, tankar snurrar och vet inte riktigt vad jag tänker på för faller bara ner, skakar o försvinner bort helt. Finner ingen lösning på vad jag ska göra eller hur jag ska hjälpa mig själv.. Får inte in den hjälp jag får, som om jag inte bryr mig men det gör jag men allt suddas ut, för ser att ingen hjälp finns eftersom jag hamnar i samma sits hela tiden. Litar inte på mig själv, tror inte på mig själv eller förändrig, ger mig skulden för allt även fastän jag vet att allt inte är mitt fel. Svårt att förklara, men jag försöker fastän det kanske blir lite rörigt.

Bara så rädd.

Spana också in:

meija_s:

Svårt att tyda vad det är du försöker säga, men det verkar som att du har någon form av ångest. Har du funderat på vad orsaken är? Kanske kan vara bra att börja där? Sedan, om du mår så dåligt som du beskriver, varför inte prata ut med vänner/familj/liknande? 


Pratar redan med alla o allt känns det som, men känner mig sedan väldigt dum att snacka o lägga allt på andra, för folk påverkas ju en del. Någon orsak finns där, mest pga boende och behöver någon sorts miljöomvändning, för detta ställe jag bor på får mig verkligen att må sjukt dåligt. Men dom påstår att det finns inget sätt för mig att få komma bort ett tag för det inte gått så långt än. Och börjar få tillbaks känslan utav att ingen förstår mig precis fastän jag försöker få ut allt på ett bra och sätt som dom förstår.