Forumet - Vet inte vad jag vill

Vet inte vad jag vill

121 0 4
Det här kommer nog att låta jättekonstigt när jag skriver det..

Jaja, det är meningen att jag ska påbörja min dagbehandling om ett par veckor. Grejen är den att jag kämpat massor hemma och lyckats undvika att ge uttryck för min ätstörning i 3 veckor nu. Ätit typ 3 ordentliga mål mat om dagen och skött mig bra bara för att orka med skolan så att jag kan ta studenten i år.

Nu när jag ändå kommit så "långt" känns det jättefel av mig att ta upp en plats på dagvården när det säkert finns någon annan som behöver den mer. Dessutom har jag stått emot min ätstörning i ungefär ett år för att klara skolan, jag har varit inne i den, men inte till hundra procent. Allt jag vill nu är att verkligen ge efter och bara dyka rätt in i den igen. Bara ge allt och få kilona att rasa, det skulle kännas så skönt!

Vet inte riktigt vad jag ville få ut genom att starta denna tråden, men är det någon som förstår? Vad tycker ni att jag borde jag göra?

Kärlek & allt sånt :)

Spana också in:

spohei:

Vad tycker ni att jag borde jag göra?


spohei:

Bara ge allt och få kilona att rasa, det skulle kännas så skönt!


det låter som det skulle behövas så jag tycker såklart att du ska påbörja behandlingen, du förlorar inte direkt något på det väl? sen finns det ju folk att prata med där och ni kanske tillsammans kommer fram till att du inte behöver någon behandling.

lycka till med allt. kram