Forumet - Vet inte var jag ska ta vägen..

Vet inte var jag ska ta vägen..

151 0 10
Hej! Jag har precis börjat sjuan och jag trivs inte i skolan... Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara sluta skolan och bara hålla på med musik för det är min dröm. Så fort jag tänker på skolan så blir jag typ deprimerad. Kan man börja någon slags hemmaskola? Jag kan ju inte hoppa av skolan i sjuan! Så vad ska jag göra? Jättetcksam för svar.

Spana också in:

Asså det är inget med mobbning eller att det är jobbigt och kompisarna och allt.. Utan det är att jag har så mycket annat jag vill göra än att bara sitta i en skolbänk. Och jag har problem med att redovisa för klassen mm. så jag tycker det är allmänt jobbigt. Kan man börja hemmaskola?
josse92:

Utan det är att jag har så mycket annat jag vill göra än att bara sitta i en skolbänk


Man kan typ inte göra något utan att först sitta en massa år vid en skolbänk. Eller så kan du göra som jag gjorde, skolka ett helt år och endast då få en studiemotivation som var större än någon annans. Dock börjar den matta av nu..... får väl ta och skolka ett år till. [bigsmile]

josse92:

jag har problem med att redovisa för klassen


Fast det gör man inte alls ofta, några gånger per termin bara.

josse92:

hemmaskola


Finns inget som heter hemmaskola. Dock så kan du få hemskolning om din kommun anser att det finns legitima skäl för det, t.ex om du är psykiskt störd.