Forumet - Vet inte vart jag står politiskt, Hjälp!

Vet inte vart jag står politiskt, Hjälp!

4591 0 132

Spana också in:

Jag anser då att staten inte ska ha all makt
Vi ska inte bli bevakade i samhället
Vi borde absolut inte va med i EU
Min idé till invandringspolitiken är att vi borde absolut ta in invandrare men vi måste också kunna ge dem ett jobb, därför måste vi ta in en viss mängd sen sluta och ge dem som finns i landet ett jobb och så gradvis kommer alla invandrare kunna leva ett bättre liv.
Det ska löna sig att jobba, men vi måste fortfarande kunna ha sjukvård och hjälpa hemlösa etc. Alltså inte för höga skatter
Det vore ju trevlig med ett samhälle utan pengar, men då kommer folk bara tjafsa om hur mycket de ska ha.
Vet inte så mycket mer, ni kan ställa frågor [cute]
När jag pratar politik med människor så hör jag ofta om politikerföraktet. Många vet inte vilket parti de egentligen vill tillhöra eftersom de flesta ”verkar vara likadana och ändå inte håller vad de lovar”.

Politiken och politikerna i riksdagen och runt om i Sverige har vandrat vilse. Man har kommit bort ifrån det som är viktigt. Visionerna och ideologierna och vad de betyder i praktiken. Det som tydligt skiljer ett parti från ett annat.
Av det lilla jag kan utvärdera så är du en EU-skeptisk socialliberal. Vilket parti du ska placeras inom den svenska politiken vet jag inte direkt. Det beror på vilka frågor du prioriterar mest. gällande invandrings och EU- frågorna så ligger du mest i linje med SD. Kan hända att dom är emot FRA med.
Dräparen:

Mitt tips är att inte lyssna på någon av de som skrivit i tråden hittils (utom x_marty pga vet ej var han står politiskt).

mvh


Tack dräparen [smile]

Ganthuc:

gällande invandrings och EU- frågorna så ligger du mest i linje med SD.


Tänker absolut inte rösta på SD, då jag är tredje generationens invandrare och skulle va körd på en gång