Forumet - Vet någon?

Vet någon?

1164 0 13
Letar efter ett PC spel som jag såg för ett tag sedan men hittar tyvärr inte den videon. Det enda jag vet om spelet är att det är en svävande svart vålnad (man ser bara ryggen ) som typ hasar fram i öknen.

Vet någon viket spel det är?

Vet någon om det finns en länk eller så som funkar till en låt som heter Emilush ft caustic - kom kompis ? ( det är en utav hans gamla låtar.

Letar också efter ett tv spel som har ett intro där man ser ett par som går till en kulle och ser tjejens mamma. Dottern ropar på henne tror jag men får inget svar tillbaka. Mamman som verkar vara ett spöke faller ner från kullen och efteråt så börjar själva spelet. Miljön är typ blåsigt och regnigt och kusligt. Jag har fått höra att det kan vara spelet ghost men är osäker. Minns som sagt bara själva intron.

Tack på förhand och hoppas att någon vet något om dessa!

Spana också in:


Maymay:
Hoppas det är rätt, enda spelet jag kunde komma på som matchar din beskrivningParty
Ja tror faktiskt det är de spelet jag menade, dock så kommer jag ihåg att de inte stod vilket spel de var på youtuberns video där han körde spelet. Såg bara spelet i bakgrunden och såg då bara en konstig spel gubbe som typ gick långsamt i öknen och såg inte var de var för något, dvs vad deb skulle föreställa.