Forumet - Veta om han är intresserad eller inte..

Veta om han är intresserad eller inte..

4180 0 76
Hur ska man lösa detta:

Jag träffade en kille, min kompis kompis, på en förfest.. Vi strulade och han sa massa fina saker till mig och hade också sagt till min kompis i efterhand att han tyckte jag va snygg, underbar etc.. Han sms:ade mig jättesnabbt efteråt också att han hade en underbar natt och om vi inte kunde ses igen.. Jag hade precis avslutat ett förhållande så i all panik sa jag att d inte gick att vi träffades pga detta, dissade honom lite.. Men tänkte på honom konstant så efter ca 2 veckor, messade jag honom och vi fick rätt bra kontakt.. Vi snackade lite om singelperioden och han skrev bla:

"Det är inte som man direkt letar efter någon, men om det dyker upp något intressant så, vem vet ;)" Ungefär så.. Och "tycker ialf att vi får ses snart". Han sa massa såna antydningar till att han va intresserad.

Vi träffades en gång till men det var inte alls lyckat. Han är rätt osäker på sig själv och spelar därför som han är jättetuff istället och låtsas att han är jättesäker på sig själv, överdrivet.. Jag blev helt sur och sa saker som "du har sån jävla attityd" blabla.. Men vi hade det ändå mysigt tsm och han kysste mig direkt när han såg mig.. Jag är kär i denna killen!.. Han hörde av sig dagen efter o undra om jag ville sova där igen men jag svarade inte honom för att jag va rätt besviken på honom sen dan innan.. Sen har jag dock messat honom igen, men nu verkar han bara sur när han svarar mig.. Innan skrev han alltid "hej sötnos" medmera detta gör han inte längre.. Häromdagen hette jag en sak på msn "saknar dig" och då undrade han om jag tänkte gå tillbaka till mitt ex men skrev att d inte var honom jag syftade på..

Men är detta några tecken på att han gillar mig??? Vi har knappt haft någon kontakt på 5 veckor! hur ska jag lösa detta så jag får reda på vad han verkligen känner? Ska jag kontakta eller vänta ytterliggare?

Spana också in:

OF 5:

livet är hårt


Det hjälper inte mig [sad]

Lekerkung:

Så jag skulle iaf prova ?


Jaa jag är osäker ändå, det finns ju tecken på att han gör det.. Men jag har jättesvårt att bara säga till någon att jag gillar honom :P vet inte hur man ska göra det på ett bra sätt och jag skulle verkligen gå runt och må dåligt över det länge om d inte är besvarat.. Känns som man vill ha lite fler tecken först

köttsoppa:

Jag är då säker på att han gillar dig!.. Säg vad du tycker om honom!


hmm känns ju bra att du säger det, men man kan ju aldrig helt säkert veta.. han kanske bara va ute efter en sak :S.. jag vågar inte säga det till honom :( min självkänsla kommer att va på botten om han inte svarar mig.. Och om jag sen skulle träffa honom, nej man förlorar bara för mkt om d inte e besvarat.. vill ha mer tecken först
Om ni inte har haft nån kontakt på fem veckor kanske det kan kännas lite konstigt att bara säga vad du känner för han direkt.
Kan du inte bara sms:a nått vardagligt tex "hej[smile] vad gör du?" eller liknande.. Han kanske lär vara lite stel i början, men sen borde han mjukna upp tror jag. Han har ju antagligen haft känslor för dig och dom försvinner inte för gott på fem veckor.. aldrig!
Efter att du ser hur han reagerar tycker jag att du bör ta chansen.. det bästa hade väll vart om du kunde säga det på tu man hand[cute]
köttsoppa:

Om ni inte har haft nån kontakt på fem veckor kanske det kan kännas lite konstigt att bara säga vad du känner för han direkt.


Nej precis.. Jag messade honom för ca 2 veckor sen nåt sånt vardagligt men han svarade inte förrän dagen efter rätt kort och frågade inte mig nåt mer sen.. Man undrar bara vad som har hänt! Hur en kille först kan va så gullig mot en och verka intresserad, sen bara ändra sig totalt.. :S förrvirrad.. Man kanske ska vänta lite till och se om han kontaktar, e bara rädd att vi både gillar varandra men ingen vågar ta steget så rinner d ut i sanden.. men har verkligen inte mod att säga nåt :/ spec inte eftersom han inte är så på längre..

Lekerkung:

utan frågor får man inga svar


true, true..

notfallingapart:

He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.


Jaa men man måste ha mod för att ställa en sån fråga och man måste hitta ett bra tillfälle så man inte skrämmer iväg honom också..

Fernan_king:

Varför? Står du inte för vad du säger eller?


Självklart men att få ett nej på den frågan skulle såra mig jättemkt.. Känns som att om han tar kontakt igen och visar intresse för mig skulle jag nog så småningom kunna samla mod.. Men just nu känns d helt fel iochmed vår situation..
Fernan_king:

Ett nej är väll bättre än inget eller har jag fel?


Det är mer komplicerat än så.. Vi har gemensamma vänner kan man väl säga.. Han känner min tjejkompis och jag känner en av hans vänner litegrann sen känner även min kompis pojkvän honom.. Så det är inte som jag skulle kunna släppa honom ur mitt liv sen.. Skulle antagligen råka träffa honom på nån fest nån gång kanske och det hade varit väldigt pinsamt, han hade väl mest ignorerat mig.. Känns som att jag hellre har honom lite i mitt liv och att han inte vet om d förrän jag e säker på vad han känner.. Jag testar honom lite nu, om han verkligen tycker om mig så släpper han mig väl inte helt?!.. Men till slut kommer d väl att komma fram, på ett el annat sätt.. Kan ju inte hålla d inne för evigt :P