Forumet - Vetenskapligt bevisat: storleken spelar roll

Vetenskapligt bevisat: storleken spelar roll

2219 0 17

Spana också in:

''Of course, the study used a limited sample of pretty specific women. And, not to worry, it's unlikely to have any real-world applications. Attraction takes into account myriad characteristics, and is unlikely to be well mirrored in a study with weird, white CGI male figures.''

Det är en faktor som spelar roll, tillsammans med intelligens, social status, utseende o.s.v. Jag har 14-15 cm men har legat mer än flera jag känner i min ålder som har större kuk, på grund av andra faktorer som att jag sett bättre ut än andra, kommit från rikare familj, varit charmigare, haft större ambitioner.

elverpigen: det måste väl va bättre att ge folk njutning än att ba doppa kuken i dem, tänker jag

Vet inte riktigt vad du syftade på med "du vet inte vad partners tänkt ;)". Jag tolkade det som om att du menade på att de jag legat med tänkt negativt om sexet?

Om det var vad du menade så har vissa njutit och en del icke. Det är inget jag direkt kan påverka, den kommer inte bli 18 cm bara för att jag vill det. Jag är nöjd med att ha sex, mitt "biologiska syfte" är åtminstone uppfyllt då och det är skönt för mig.

One night stands kan jag dock erkänna att jag inte bryr mig ett dugg om, deras njutning då.

Alltså klart att det är skillnad mellan en BAUTASTOR kuk och en pyttepytteliten kuk, men jag tycker inte att jättestora kukar är särskilt sköna heller... Alltså nu pratar jag typ 20+cm. Tyckte det kunde göra ont ibland, och har haft skönare sex med genomsnittligt stora kukar. Även märkt att "formen" och "böjningen" spelar stor roll. Om kuken är lite böjd uppåt så är det skönare för mig pga han kommer åt en särskild punkt inuti mig (g-punkten kanshi?) som gör det väldigt skönt. Så visst, storlek spelar roll, men jag tror inte det är avgörande i alla fall. Och föredrar medelstor före jättestor. Alltid.

mvh superseriös debattör