Forumet - Vi gay killar blir diskriminerande - lämna blod

Vi gay killar blir diskriminerande - lämna blod

1338 0 41
Har alltid lämnat blod innan jag kom ut men efter jag kom ut får jag inte lämna blod. Tydligen så tror man att vi kan ha fler sjukdomar. Men landstinget ska fan veta att vi är inte dom enda som stoppar pitten i röven utan det gör straighta killar också fast i kvinnor. Och kan garantera att dom använder kondom mycket mindre en vad vi gay killar gör. Dessutom kan dom få lika fina sjukdomar precis som vi gay killar kan. Vad är detta för jävla Bull shit? Kan man anmäla landstinget eller något?! 

Spana också in:


S3ON:
Viss statistik talar väl för detta, så det är ju en någon tro direkt beslutet grundar sig på. 

Det grundar sig på flera konstiga saker som inte faller in att det är 2016. Sunt förnuft börjar användas mer och kondomer börjar användas mer. Fallen för hiv och aids faller också. Det finns lika stor risk för män som har sex män som män som har sex med en kvinna i réktum utan skydd att få någon slags könssjukdom. 


S3ON:
I Sverige, är du säker? Såvitt jag vet bär fler män än kvinnor på könssjukdomar fortfarande. Svårt att säga vad det beror på, men så ser det ut. 


Detta skriver RFSL och är inte kopplat på något sätt till homosexuella utan rent anmält. 

 Det är störst risk att bli smittad om man har analsex utan kondom. Ändtarmen är gjord för att ta upp ämnen och det är dessutom lätt att det blir små sprickor och sår när man blir påsatt.Den som sätter på kan också bli smittad via urinröret. Använder man kondom och mycket glidmedel minskar risken rejält."http://www.rfsl.se/halsa/?p=1427 Är helt säker. 

Det finns ingen vetenskap alls bakom att homosexuella skulle kunna smitta mer. Däremot så visar statistiken att homosexuella får könssjukdomar mer en vad heterosexuella män får det. Men där finns det ett enkelt svar, vi har bara ett hål medans heterosexuella har två hål att förhålla sig till. Men det är fortfarande lika stor chans att heterosexuella som homosexuella som har sex via analen med en kvinna eller en man kan få hiv eller aids om man inte använder skydd.