Forumet - vi har dåligt sex

vi har dåligt sex

2953 0 9
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över 3 år. Första året var det bara frid och fröjd, nykära och båda tappade oskulden med varandra. Vi hade sex ofta och det var väl skönt men jag hade aldrig kommit. Sen andra året fick jag reda på att han hade kollat på porr i hemlighet. Om han bara hade varit ärlig med det hade jag gladeligen kollat med honom. Men att han höll det hemligt och att jag dessutom hade sämst självförtroende förstörde mig. Jag blev extremt ledsen och sökte jämt igenom hans dator och hittade mer porr gång på gång och blev mer och mer ledsen för varje gång. 

sen fick jag lite mer självförtroende och försökte lägga det bakom mig och är knappt störd av det längre. Men ända sen jag hittade porren på hans dator har jag haft mindre och mindre sexlust. Detta kombinerat med stress och andra problem också. Att han knappt visste vad han gjorde i sängen förr gjorde inget för det var så nytt och spännande. Men nu efter flera år när jag oräkneliga gånger försökt fått han förstå vad jag gillar i sängen genom att berätta och visa och förklara men det blir ingen skillnad. Jag kan inte ens bli kåt med honom längre. Om vi har sex får jag bara ont efteråt. 

jag älskar honom jättemycket,  han är verkligen min bästa vän och jag vet inte längre vad jag ska göra! Vi har testat jättemycket olika saker. Under de 3 åren vi har varit tsm har han fått mig att komma under 10 gånger... han gillar inte att slicka eller pulla mig för han tycker det inte är sexigt. Jag vill inte heller bara göra på mig själv för då behövs han inte ens. Hjälp :(
Prata om ert sexliv. Sex ska vara en rolig och skön aktivitet för alla. Så prata med honom om att du har svårt att få nöje från det när du är stressad. Han kan inte läsa dina tankar eller förstå alla känslorna utan att du säger något. 

Sen var det fel av dig att rota(flera gånger) i snubbens dator. Privatliv är viktigt. Och han kanske inte ville säga något för han visste inte din ställning kring porr och så han kanske skämdes pga det. Men att rota i någons dator/mobil är jävligt taskigt och skapar trust issues. 

du måste jobba med dig själv. Prata med din kille men samtidigt måste du bättra ditt egna självförtroende och självbilden. Han älskar dig säkerligen men om han får inte veta hur du mår så kommer han börja tro att det är hans fel för allt. Då kommer det bli även jobbigare för er. 
Men det är just det, vi har pratat jättemycket men det blir ingen skillnad. Jag vet att det var jättefel att kolla igenom hans dator men jag var väldigt ung och det bara blev så. Jag kollade bara hans dator 3 gånger och tänker inte göra det mer. Jag hade sagt till han innan jag fick reda på det att vi kunde kolla på porr tillsammans men det ville han inte.

Spana också in:

Sedan är ju ens orgasm inte den andras ansvar, även om hen ju såklart ska bry sig om den. Vill han inte slicka eller smeka dig så får du ju ta på dig själv samtidigt som ni har sex. Man har ju inte endast sex i ett förhållande för att man är kåta utan för att man tycker om varandra så jag förstår inte det resonemanget. 
Försök strunta i det med porren även om det är svårt. Han tänder självklart lika mycket på dig trots att han ser på porr! Och som sagt, försök att inte snoka runt eller ta reda på saker om hans egna sexliv, det förstör bara för dig själv. Försök att ta det med en nypa salt, du är liksom bra som du är. 

Och en sak till, HA AAAALDRIG sex om det gör ont efteråt eller under sexet. Det kan leda till Vestibulit, sök på google