Forumet - VI KOMMER FRÅN DALARNA

VI KOMMER FRÅN DALARNA

3907 0 56

På sistone har Dalarna nämnts både här och där på UM. Nu vill jag veta vilka roliga UMare som är från Dalaland/Midsommarmecka! Party Här kan vi prata om vårt fina landskap, älska och sakna (vi som ej bor kvar Ledsen) tillsammans! Hjärta

/Kullan Bell

Spana också in:


kukoxo: JAaaaaaaa!! e från södra dalarna. hatar det lite egentligen men det kan jag leva me.
Ja, visst känner man mycket hatkärlek? Känner mycket mer kärlek sen jag flyttade till Närke dock. Närke liksom, vad är det för landskap??
den_fete: förknipar dalarna med leksand
Dalarnas Hjärta Vill bo utanför Leksand när jag ska köpa hus.
terrormat: ÄLSKAR dalarna! min mamma kommer därifrån så har tillbringat många sommarlov där
Vad fint! Var har du varit då?

Bell:
Ja, visst känner man mycket hatkärlek? Känner mycket mer kärlek sen jag flyttade till Närke dock. Närke liksom, vad är det för landskap??
Dalarnas Hjärta Vill bo utanför Leksand när jag ska köpa hus.
Vad fint! Var har du varit då?
Älvdalen! Eller egentligen en liten by en bit därifrån, men det är ingen som känner till den (det bor bara 30 personer där) så ja, Älvdalen. 

Har bott i dalarna och lite varstans i Sverige kan säga dalarna är nog ett av dom sista platserna jag skulle rekommenderar andra bosätt sig på , inget kul alls skumma människor små by samhällen raggare ,byfånar , rasister . Semester jätte bra men bo ? 

Nej fy , finns så mkt bättre platser att bo på :) 


Aaron: Har bott i dalarna och lite varstans i Sverige kan säga dalarna är nog ett av dom sista platserna jag skulle rekommenderar andra bosätt sig på , inget kul alls skumma människor små by samhällen raggare ,byfånar , rasister . Semester jätte bra men bo ? 

Nej fy , finns så mkt bättre platser att bo på :) 

mycket sant om du syftar på de mindre orterna. dock är sånt där nästan sällsynt i typ falun (många studenter och bildade människor) även borlänge och ludvika är lite större. mora + malung är typ katastroph med rasism. 

Bell:
Det är faktiskt sant och skittråkigt Ledsen Men du är intearrow-10x10.png född där? 
Nej är jävligt glad för att inte va en infödd dalmas xd Mycket gladÄven om man är Svens och ser svensk ut , så regerar en del folk konstigt för man inte är uppvuxen där eller infödd. Har aldrig mött mer främlings fientliga människor än dom som bor på vissa platser i dalarna , hm beror kanske på lite inavel ? :P  

kukoxo: mora + malung är typ katastroph med rasism.
Ja, det är sant, så jävla tråkigt Ledsen På det sättet känns många dalamänniskor väldigt inskränkta. Men som du säger, är väl lite bättre ställt i de större samhällena. Borlänge har ju väldigt hög invandring.. mina föräldrar är lärare i (bland annat) en liten skola på landet och där försöker de integrera många somaliska barn istället för att låta alla de invandrade barnen gå i samma skola. Tycker det är fint, de säger att de är så söta och engagerade i allt!