Forumet - Vi ska träffas för första gången sen ett halvår

Vi ska träffas för första gången sen ett halvår

253 0 7
Är en tjej på 17 år som aldrig haft pojkvän. Dock har jag varit "kär" ett antal gånger. Okysst.
När jag gick i 1an på gymnasiet blev jag kär i en kille i min klass - vi pratade mycket på sms och även i skolan. Det slutade med att jag frågade honom om han gillade mig - fick svaret att han gillade mig som vän. Några veckor senare blev han tillsammans med en annan tjej och jag var hur förvånad som helst eftersom vi faktiskt flirtat (enligt mig!).

Han flyttade 57 mil bort när 1an slutade, och när han hälsade på i höstas i skolan sa vi hej och sådär. Efter det började vi chatta på facebook. I lite drygt en månad har vi smsat nästan varje dag och dagen efter nyår sa han att han gillade mig. Jag gillar honom väldigt mycket också och är lite sne för att vi bor så långt ifrån varandra.
Han har dessutom sagt att han faktiskt också gillade mig då för ett år sen, men inte vågade erkänna det.
Komplicerat jag vet!

Om 4 veckor kommer han hit igen. Jag vill jättegärna träffa honom, men är sjukt nervös! Han ville sova hos mig, och jag hade jättegärna velat det med, men är väldigt hindrad av vad jag tror mamma och pappa kommer säga. Varken jag eller min storebror har haft tjej/killkompiar hemma, så det är lite extra svårt eftersom det vore "första gången" mamma och pappa skulle handskas med en sån sak också.
Dessutom är jag sjukt nervös för att träffa honom över huvud taget! Vi har inte pratat på riktigt - alltså telefon, skype eller sådär - utan bara via sms och chatt. tänk om han inte alls gillar mig när vi ses, vad ska man göra när man ses, vad ska man prata om? Om han sover över - vad ska jag tänka på? Ska man dela säng? Vad ska man ha på sig?

Jag funderar för mycket - jag vet! Men samtidigt behöver jag lite råd från folk uteifrån.
Några kommentarer hade varit fint.
Tack![smile]
Macktorsken:

Du är ju 17 år, varför ska du inte få knulla då? Tänk inte på det, ta det som de kommer bara!


Du har en poäng! Mina föräldrar är ganska chill så jag tror inte att det vore några problem egentligen. Är bara rädd för att säga nåt och lite rädd för hur de skulle reagera.. :o

Spana också in:

Eftersom du gått i samma klass som honom förut så vet han ju hur du ser ut och är som person irl, så du borde inte oroa dig så mycket över det. Men ha på dig någonting som du känner dig fin och bekväm i, sov i samma säng som honom OM det känns rätt för dig och angående om vad ni ska prata om; eftersom ni smsat så pass mycket så borde ni ju ha lärt känna varandra rätt bra, så du vet väl ungefär hur han är som person och vad han gillar osv.

Men egentligen är det bäst att inte tänka så himla mycket. Finns en stor chans att han är lika nervös som dig, och så länge du tar det lugnt och tar det som det kommer så löser sig det nog fint! Om ni klickar irl så borde nervositeten släppa snabbt. [smile]