Forumet - Vi söker fler moderatorer! [DEADLINE 27/1 kl 20.00!]

Vi söker fler moderatorer! [DEADLINE 27/1 kl 20.00!]

11027 14 318
Hej på er, raringar! 

Som ni säkert märkt har modkåren blivit lite mindre på senaste tiden än vad den tidigare varit, då André och Fingerprints är ute och reser och amsi valt att avsluta sitt konto. Det är därför dags för oss att ta in nya, färska, ambitiösa individer som är intresserade av att ställa upp! 

Som moderator kommer du att förväntas hålla god ton i forumet, hantera de anmälningar som inkommer, lösa konflikter på ett bra sätt, samt delta i diskussioner i moderatorforumet. Vi ser gärna att du själv bidrar med samlingstrådar, nyhetstrådar och annat för att öka aktiviteten i forumet. Då moderatorskapet är en förtroendepost är det viktigt för oss att du är en pålitlig person som arbetar väl i grupp och på ett förtjänstfullt sätt kan representera moderatorkåren och Ungdomar.se.

Vad krävs för att bli moderator?

Du måste vara minst 18 år fyllda. Du ska ha varit registrerad på sajten i minst ett år, och ha varit så pass aktiv att vi i modkåren/medlemmarna på sajten har ett hum om vem du är. Eftersom vi arbetar efter vår värdegrund som vi tagit fram tillsammans, är det naturligtvis viktigt att du skriver under på våra värderingar och kan arbeta efter dem. 

Låter det som att du uppfyller kraven, maila då mig på [email protected] med din ansökan! 

Din ansökan bör innehålla:
* Ditt användarnamn på forumet
* Kort beskrivning av dig
* Kort förklaring av varför du vill bli moderator


Senast ändrad 27 Jan 2015, 15:58 av time

Spana också in:

Nachac är lämplig: han har varit medlem länge, han är välkänd, han är aktiv, han kan trots allt förhålla sig saklig, vilket han väl bevisar även i debatter där han ogillar motståndaren och dess åsikter, och såvitt jag förstår har han redan förut visat sig intresserad, så förarbetet är redan gjort. Han är en bekväm och snabb lösning ;)

time: Nä, men det är ju kul att se vilka ni hade velat ha också, förstås. Hur kommer det sig att du inte vill ansöka?
För mycket ansvar för min smak. Tycker dessutom att UM var roligare när nästan vad som helst tilläts skrivas (eller när det inte fanns några moderatorer öht), vill inte vara den som censurerar och sabbar intressanta diskussioner. Så ja... jag hade nog bara utnyttjat förmånen att kunna läsa raderade inlägg och struntat i att moderera. Rodnar


Proteus:
För mycket ansvar för min smak. Tycker dessutom att UM var roligare när nästan vad som helst tilläts skrivas (eller när det inte fanns några moderatorer öht), vill inte vara den som censurerar och sabbar intressanta diskussioner. Så ja... jag hade nog bara utnyttjat förmånen att kunna läsa raderade inlägg och struntat i att moderera. Rodnar
Ah, då är jag med. Rodnar Jag kände faktiskt likadant innan jag ansökte, eller jag uttryckte väl snarare oro för att inte kunna tramsa runt lika mycket. Men man får faktiskt ha kul också! 
time: Ah, då är jag med. Rodnar Jag kände faktiskt likadant innan jag ansökte, eller jag uttryckte väl snarare oro för att inte kunna tramsa runt lika mycket. Men man får faktiskt ha kul också!
Ja, alltså jag tramsar väl inte precis runt särskilt mycket i nuläget. Är snarare stel och reserverad. :( Vill bara inte behöva radera trådar/inlägg och på så vis hindra andra från att stå för underhållningen.

Kudhos: S tre o n borde vara så norra sverige är bevakat
Han hade nog blivit tvungen att lägga ner sitt trollande och spammande i så fall.