Forumet - Vi vill ha en mörkare bakgrund på sidan!

Vi vill ha en mörkare bakgrund på sidan!

6288 2 79

För vilsamhet för ögonen! För kontrast! För struktur!

Jag vill själv helst att bakgrunden blir en mörkare blå.

Spana också in:

Ja snälla. Det är helt enkelt så att det här färgtemat anstränger ögonen så mycket att man inte orkar vara aktiv på forumet. Effekten blir att närvaron blir tillfällig och sporadisk. 

Man kisar och anstränger synen och jag personligen klarar inte att skriva mer än enstaka inlägg på forum: de forna debatterna och diskussionerna är inte att tänka på. 

Man kan inte fästa blicken elller urskilja texten, allt flyter ihop till en gröt och förlorar konturerna, särskilt som vartannat inlägg är i samma färg som bakgrunden: det känns som om halva sidan är utsuddad. 

Jag sade i början: man vänjer sig, men jag vill sätta ned min fot. Denna blåa ton må vara den "isblå" jag använder till mina tröjor, men detta klarar jag inte även om jag nu har försökt vänja mig. 

Jag citerar Zofia Potocka: "Mina ögon ömmar". Jag blir alldeles snurrig och det märks väl på min text att jag inte kan samla migLedsen

Det finns nog en del andra buggar osv, men färgtemat driver bort en, man vill väl inte bli blind, och att många på UM sitter här under kvällen/natten förvärrar synproblemet. 

Den gamla blå färgen som bakgrund, snälla ni. För ögonens skull. Och gärna någon sidobar med reklam för att dela in det i lite fler sektioner. Det här ska väl ändå inte bara vara en sida för mobiler: det är bra att kunna gå in på mobiler, men man diskuterar och debatterar inte från mobiler, och sidan bör väl inte gynna mobiler så mycket att det förstör användandet från datorer? 

För ögonens skull.