Forumet - VIDEO: Arg blatte pratar om Sveriges invandring

VIDEO: Arg blatte pratar om Sveriges invandring

8525 1 46
Här har vi en video där en person som invandrat från Bosnien talar om Sveriges invandringspolitik. Han berättar vad rasism är idag, vad skillnaden är på "blattar" och invandrare, hur många "blattar" beter sig, hans historia om hur han kom till Sverige, utvisningar, varför SD har gått framåt, PK-politiker, vänstermedia och varför det är viktigt att ifråga sätta vad rasism är.

Så vad tycker ni om videon? Har han rätt i det han säger?

https://www.youtube.com/watch?v=wEW-nAWZ0zo


Spana också in:


Knekten: Såg videon tidigare idag och han har väldigt mycket rätt. Sedan känns det dock väldigt onödigt att han använder sig av nedsättande ord gentemot invandrare som inte beter sig, som "apa" "neger" "blatte" och så vidare. Detta stör hans annars väldigt kloka budskap. 
Sammanfatta det bra budskapet så vi andra slipper se videon. :)

Tickstart: okej, hypokritiker eller vad menar ni.. Vad spelar det för roll var han är ifrån?
Enligt han själv spelar det roll för svenska "PK-politiker" och "PK-media" då han anser att invandrare behandlas mycket bättre än människor som är födda i Sverige, hur illa invandrarna än beter sig.

Moderaten:
Sammanfatta det bra budskapet så vi andra slipper se videon. :)
Han anser att invandringen måste minskas, att allt för många invandrare beter sig dåligt och att dessa "dåliga" invandrare tar platsen från de invandrare som förtjänar den bättre. Att Sverige är ett land med bra värderingar som inte har obegränsat med resurser. Han säger att han själv är tacksam för att Sverige hjälpt honom och hans familj och att invandrare är för otacksamma, samtidigt som andra svenskar accepterar det. Att svenska politiker inte vågar prata om problemet, att det är fel att media kallar alla som kritiserar invandringen för rasister och att allt detta är anledningen till att ett främlingsfientligt parti som SD kan växa. 
Tyvärr har han rätt i mycket av det han säger. Men att använda ord som neger, blatte osv gör att det sjunker en hel del. Annars håller jag med.
Jag har själv rasiststämpel på um, utan att vara det. Varför? Jag har sagt mig älska Sverige. Landets natur och allt vad det har att erbjuda.


Knekten: Enligt han själv spelar det roll för svenska "PK-politiker" och "PK-media" då han anser att invandrare behandlas mycket bättre än människor som är födda i Sverige, hur illa invandrarna än beter sig.
tja, vet inte hur mycket det stämmer men.. Svenskarna tar ju ibland saker i försvar av konstiga anledningar.. "Positiv" rasism är fortfarande rasism liksom. Jag försöker inte bry mig om någon är man eller kvinna eller svart eller vit eller moderat eller sosse eller lång eller kort, alla borde behandlas lika illa

Tickstart:
tja, vet inte hur mycket det stämmer men.. Svenskarna tar ju ibland saker i försvar av konstiga anledningar.. "Positiv" rasism är fortfarande rasism liksom. Jag försöker inte bry mig om någon är man eller kvinna eller svart eller vit eller moderat eller sosse eller lång eller kort, alla borde behandlas lika illa
Sådana här artiklar är ju väldigt ovanliga i svenska media trots allt:

http://www.dn.se/debatt/aven-rasism-mot-etniska-svenskar-maste-bekampas/

Medan sådana här artiklar är väldigt vanliga: 

http://www.expressen.se/gt/kronikorer/frida-boisen/frida-boisen-sverige-ar-ett-rasistiskt-land/

Knekten: Medan sådana här artiklar är väldigt vanliga:
sverige är ju rasistiskt, som du själv säger. Men folk tror att rasismen har en rätt och en fel sida, typ det är okej att hata vita och män osv, vad som nu är på modet.. Sverige är rasistiskt som fan för folk är korkade som fan.
Knekten: Sådana här artiklar är ju väldigt ovanliga i svenska media trots allt:
ja för de är RASISTISKA! FörvånadFörvånad de passar inte etablissemangets åsikt, locket på!